Bogusiu i jak Ci się podoba. Nie wysłałam Ci dużo bo strasznie sie rozrasta , ja nie przepadam za takimi roslinami więc tylko na próbę czy Ci sie spodoba.Pozdrawiam.
Asiu jak widzę te sympatyczne gąski to mnie taka chęć bierze na kopiuj ,ze jak spotkam taka ,albo podobna to sobie kupię i jak mnie odwiedzisz to będziesz sie czuła jak u siebie bardzo ładne ujęcia ,ogród piękny i z duszą buziaki ,zajrzyj na pocztę
coś mi ten żywopłot z aureospicaty podpada, jest za żółty, brzydko to wygląda! nie były takie, jak kupowałam. Już się zastanawiam, czy oby na pewno to ta tuja
studnia zmniejszona o jeden krąg
rzut na ogród od strony wejścia, masakra ile trzeba jeszcze włożyć...
moja magnolia,wypasiona listki się marszczą...
rabata do przerobienia,
busz i misz masz...
też do korekty
Tak nie może być -pęcherznice nabiorą masy i będą pękate. Koreanka, jeśli jest szlachetna to będzie wolniej rosła, ale miejsca w szerokość potrzebuje. Modrzew, jak wspomniałam wyżej, błyskawicznie urośnie i zagłuszy koreankę, że nie wspomnę o kradzieży światła.
Sosna czarna jaka? To też będzie szerokie i spore krzaczysko, które zajmie niemal całą tą rabatkę...
Katalpa też będzie spora, a głogownik co roku będzie przemarzał (jak i u mnie), szkoda stresu...
Wiem, ze właśnie myślisz...
Jestem pewna, że teraz intensywnie myślisz co z tym fantem zrobić
ohh piękna jest ta róża, kto wie, czy się nie skuszę choć na jedną prosta rabata a jaka piękna lawendy bardzo ładne, jak się rozrosną to będzie moc Pozdrawiam!