Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Alisonek 21:13, 13 sie 2014

Iwonka spoko, kiełbasek starczy dla wielu a i sałatka jakaś będzie

Ilona to do piątku zaślinisz kompa i spięcie będzie a to niebezpieczne dla komputera

Wiuniu a czym pryskasz???i jeszcze jedno, tniesz je jeszcze w sierpniu???Pozdrawiam

Zawitko nie ma za co, jeśli będzie możliwość podziału mojego krwawnika, to jak się ładnie do mnie uśmiechniesz to Paprikę dostaniesz

Eluś mam nadzieję że będzie ładnie, bo odpukać u nas mało pada i właściwie to susza jest, warzywa już proszą o wodę, więc jak masz dość opadów to ślij te chmury i na sobotę niech do nas dotrą buziaki

Tusialo a jak nisko je ściąć??? przy samej ziemi czy tylko te części kwiatostanowe???
Alisonek 21:16, 13 sie 2014

Patrzcie jaką moja wisteria mi dzisiaj zrobiła niespodziankę, ja do niej z sekatorem idę a ona kwitnie

iwonaal 21:18, 13 sie 2014

Ale ślicznie Ala.
Alisonek 21:25, 13 sie 2014

Perovska + krwawniki + stipki(są malutkie i mało widoczne, ale są) = kolejna zmiana rabaty

z góry przepraszam za brak kantów i wielką trawę, ale kosiarka padła a kosa już tak dobrze nie idzie kosić, i na kanty nie ma czasu. Więc Przemek nie marudź,pliss!!

Alisonek 21:29, 13 sie 2014

Ciociu, hosty od siebie w kolejnym nowym miejscu

Alisonek 21:32, 13 sie 2014

Różowe horti dalej nn, może ktoś nada im imię bo są piękne i żal że takie nieznane

i puszki rozplenicowe, cudowne są!!!

Alisonek 21:34, 13 sie 2014

Jeżóweczka

i dumna czerwona dalia
elzbieta_g 21:39, 13 sie 2014

Alisonek napisał(a)

Eluś mam nadzieję że będzie ładnie, bo odpukać u nas mało pada i właściwie to susza jest, warzywa już proszą o wodę, więc jak masz dość opadów to ślij te chmury i na sobotę niech do nas dotrą buziaki

mało pada???....szczęściara...u nas prawie codziennie to zaczynam dmuchać , kopać i wyzywać te deszczowe chmury coby ode mnie odeszły i do ciebie doszły i podlały solidnie roślinki
olaw 21:40, 13 sie 2014

Krwawniki fajne i rabatka nabrała rumieńców

Odpowiedziałam u siebie
Gardener27 21:41, 13 sie 2014

Ewentualnie mogę oko przymknąć

Ogród pięknie sie rozrósł Ale Ty te miśki masz wypasione Ja tez mam ale moje nie mają takich sztywnych łodyg i mi sie pokładają Zastanawiam sie czy to są miśki ? Krwawnika zazdroszczę Nigdzie nie mogę go znaleźć u siebie ale się nie poddaje w poszukiwaniu