Mój jesienny ogród
23:06, 04 sie 2014
Witajcie, nie pisałem, gdyż długo pracowałem. Teraz jest roboty, to zostaje, przyda mi się grosz na nowy aparat. Właśnie w sobotę i w niedzielę latałem po sklepach i nie kupiłem. W sobotę pojechałem po K-5 II za 670 $ ale niestety nie było, mieli K-5 IIs za 800 $. Więc pojechałem w niedzielę po K IIs i znów to samo, mają nowy model K-3 za 1200 $. Trochę się wkurzyłem i zadzwoniłem do kolegi aby mi kupił aparat w necie, jest prawie 200$ różnicy i myślę o najnowszym K-3. Nawet nie myślałem o nim, ale za mniej niż tysiąca, to bym się szarpnął na takie szaleństwo. Maszyna super, ustawień tyle ze aż mózg się lasuje. Więc piszę puki nie mam sprzętu, bo jak kupie to na pewno nie prędko znajdę chwilę czasu. Kupiłem sobie wczoraj 3 książki. Jedną z wodospadami, Ontario. Są tam zdjęcia i mapki z dojazdem, dla mnie super. Druga przewodnik po rezerwatach okolicznych z mapkami i trzecia to album z zeszłorocznej burzy lodowej, która prawie na tydzień sparaliżowała to wielkie miasto. Są tam piękne fotki a dla mnie pamiątka, że mogłem widzieć to na żywo. Teraz siedzę z książkami i w necie robię sobie mapki w Googlach. Będę je drukował i jechał wytyczoną trasą.