Jolu dziękuję Ci już prawie zapomniałam jak słońce wygląda w chałupie remontowo nie odpoczywam
Lukasz - listę masz ba czwartej stronie Choc ciut nieaktualna
Nawet okna umyte... Brawo Ty
Super dekoracja stołu A latarenka z I na zdjęciach super, a na żywo ani raz mnie nie porwała...
A wiesz - wczoraj spędziłem wieczór z dwoma koleżankami - jak ręką odjął Pewnie przeszło na nie...
Sebku koniecznie czosnek ! Sprawdziłam na sobie - pomaga ! Tylko może nie przed samym spotkaniem
Powodzenia
Sebek, takie ataki zimna i gorąca to jak raz menopauza, może weź się przebadaj na tę okoliczność
może ktoś by cię wygrzał - ot tak po prostu
biorac pod uwage, ze meski katar jest 100 razy brdziej uperdliwy, to ja nie wiem jak z tym zyciem pacjenta bedzie
Hej Gwiazdo! Zdrowiejesz? Bez Ciebie sobie spotkania nie wyobrażam
No wiesz...słyszałam, że jak jesień to mężczyzn zaczyna dziesiątkować katar!Jesteś pewny, że wyjdziesz z tego?
Sebek zdrówka. Podziwiam twoje skróty sprawozdawcze u Marty. Mistrz jesteś. Melduję, że po pracy hortki przesadziłam do lepszej ziemi. Dzięki tobie. Namieszałeś i teraz mi lepiej. Noc mnie zastała, ale się cieszę, że już.
Gdyby nie liście to jesieni mało co widać Współczuję Ci tej perspektywy, że za domkiem letnim to dopiero początek zbierania liści...