Czyli że co ? Pryskamy jeszcze teraz miedzianem ? A później na wiosnę ? Jak to jest ? Tez mam rdze okropną na trzcinnikach.
Ale już piękna zima u Ciebie często zaglądam i podziwiam Twój ogród ,choć nie zawsze zostawiam ślad .Pozdrawiam
twoja tez asiu cudna z tymi koraliczkami
sliczna wyszła, ale cóż tu sie dziwić....
Marzenko dziękuję ci za to!! że napisałaś mi o tym!!! juz sobei zanotowałam i też musze opryskać szczególnei te trzcinniki
W Mogę u Ciebie? usunę jak będzie potrzeba. )
buuu jaki producent ?
Widzialam widziałam wczoraj lampę prawie identyczna jak w Twoim projekcie z salonu tyle że dwie sztuki i w salonie zwisające z piętra.powiem krótko.mega
Macham i buziolki śle Ty nasza inspiratorko )
U nas też wczoraj spray był w użyciu. Obmalowane dwie stare balie, doniczka i bombki do stroika przed dom. Ogólnie ogarnęło mnie jakieś szaleństwo i przygotowałam kilka dekoracji świątecznych. Na razie upchnęłam je w pokoju komputerowym (nazwanym tak jeszcze w czasach stacjonarnych PC). Na widoku zostały tylko dekoracje z kwiatkami - amarylis, który pewnie przekwitnie do świąt i cyklameny, które pewnie padną Mus będzie kupić nowe w rozsądnym czasie.
Jutro prysnę miedzianym coby w grudniu rozczarowania nie było !
może pomoge bo dopiero była. za hustawką https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=2054