Edytko, oby Moja panna też uważa że szkoła jest blee a tak w ogóle to teraz ma wielki żal że po skończeniu szkoły będzie po podstawówce a nie po gimnazjum
hej Gosiu gracki piękne! macham przy winku
Gosiu ty masz molinię Karl Foerster? bo juz sie pogubiałam jak wyglada teraz? bo z traw w listopadzie aktualnie podoba mi się miskant ML ...szukam zamiennika jakiegoś dla zebrinusa ...bo mi nie pasuje
Jeszcze nie, chciałam pokazać już "po", ale na razie roboty tyle, że marne szanse. Jeśli chcesz to pstryknę
Zmartwię was dziewczyny bo miedziane spraye testowałem z 3 firm latem i wszystkie te rzekomo chromowe mają taki matowy kolor z ewentualnym delikatnym połyskiem, ale takiej błyszczącej tafli nie da się osiągnąć, to samo ma się do srebrnego i złotego koloru
Uśmiech mam od ucha do ucha ale popieram
może pomoge bo dopiero była. za hustawką https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=2054
Jutro prysnę miedzianym coby w grudniu rozczarowania nie było !
U nas też wczoraj spray był w użyciu. Obmalowane dwie stare balie, doniczka i bombki do stroika przed dom. Ogólnie ogarnęło mnie jakieś szaleństwo i przygotowałam kilka dekoracji świątecznych. Na razie upchnęłam je w pokoju komputerowym (nazwanym tak jeszcze w czasach stacjonarnych PC). Na widoku zostały tylko dekoracje z kwiatkami - amarylis, który pewnie przekwitnie do świąt i cyklameny, które pewnie padną Mus będzie kupić nowe w rozsądnym czasie.