Haniu ale Twoja pontyjska śliczna ile ma lat? a szpaler piwoniowy przepiękny jak on zakwitnie moja drzewiasta już przekwitła ale kwitnie majowa i ITOH każdy kwiatek cieszy a jakie ciasto pieczesz? pozdrawiam
Hortensja jedna przyśpieszyła możliwe, że to czosnek Schuberta, kupowałam w Skierniewicach pojedynczą cebulę, pan pokazywał zaschnięty kwiatostan. Mówisz, że pokrzywa dobra dla hortensji? Będę musiała i ja nastawić, znowu urosły
w południe
Palibin nadal pachnie
stokrotki nie odpuszczają, pomimo koszenia i za to je lubię
czerwone kukliki z ubiegłorocznego siewu
Miałam wysiać na nowo cały trawnik ale usunęłam tylko część starej darni która była najbardziej zniszczona.W dalszej części ogrodu niczego nie ruszałam. Zastanawiam się czy jest sens ratować stary trawnik? Taki który nigdy nie był nawożony ani odchwaszczany? Może udałoby się go zregenerować??
Grujecznik trochę zmarniał bo go dwukrotnie w tym roku przesadzałam, ale i tak trzyma się nie najgorzej.
Aniu nigdy dyptamem się nie poparzyłam nawet nie wiedziałam ze może się coś takiego przydarzyć ,ale dobrze wiedzieć ,bo wnuczek mój przyjedzie więc będę uważać ,dzięki Aniu za info
Ten rh to Catawbiense Grandiflorum on rośnie wysoko ,a Helsinki tak wygladają ,chociaż one tez wysokie
Karolina róża dla Ciebie, z niej robię nalewkę, niestety, pierwsze płatki opadły Aniu, jutro będzie piękny dzień Dla Ciebie pierwsza w tym roku
szkarłatkę pewnie znasz
i delikatny, cytrynowy orlik