Rany Jagódko to nie ogród tylko Park przez duże P . Tyle przstrzeni jest gdzie chodzić . Rano wyjdziesz, wieczorem wrócisz do domu. Tyle zwiedzania, tyle zakamarków. Jak nie chcesz robić ścieżek to możesz "powrzucać " kawłki kamienia w plastrach na początku trawnika i wskażesz drogę przejścia przez ogród - wyznaczysz marszrutę - zaprosisz na space
Pięknie
Martuś moje trzmieliny sadziłam w odstępach ok 80 cm (miejsce szczepienia jest w nich na wysokości również 80 cm)
i dla Ciebie zdjęcie trzmielin w lawendzie (nie ma jeszcze spodziewanego efektu, ponieważ sadzone były ok 3 tygodnie temu, ale urosną ) - mam je po dwóch stronach wjazdu :
Zastanawiam się nad trawami do bukszpanów. Miały być Ice Dance ale nie wiem czy nie będzie za zielono? Podstawowy warunek to zimozielone.
Patrzą od przodu mam tutaj bukszpan, za nim limki i proso. Pomiędzy prosem są spore odległości może tam coś dać większego, kwitnącego?
Wszelkie propozycje mile widziane
Przed momentem chciałam wyekspediować synka za śmieciami ... Otwieram drzwi , patrzę ... A tu najbardziej oczekiwany gość jakiego tylko mogłam sobie wymarzyć
Przedstawiam : pan Biegacz Fioletowy .. Najulubieńsze menju na imprezy i na codzień : larwy i chrząszcze opuchlaków
Dziewczynki .. Ja go kofffam .. Złapałam gada i troskliwie zaniosłam na rabatę z różanecznikami ... A niech sobie smacznie poje