a czy oświetlnie masz zrobione tak że wszystko zapala się na raz, czy może masz strefowe?
Fakt, na zdjęciach bez długiego naświetlenia [czyli musi być ze statywu, albo czegoś stałego] zwykle nocne klimaty średnio pokazują swoje piękno, wierzę że w realu jest bosko!!
Zna ktoś domowy i skuteczny przepis na wyleczenie kory na drzewku, którą obgryzły zwierzątka leśne obgryzły ponad siateczką zabezpieczającą, teraz lepiej to zrobiłam ale już po sprawiebo kora obgryziona chciałam wczoraj kupić maść ogrodniczą ale nie dowieźli
ten drążek będzie pomalowany lada dzień
Nareszcie przestało lać. Dwa tygodnie deszczu.... Zdecydowanie wystarczy. Strat w ogrodzie mnustwo, szkoda gadać. Korzystając z możliwości wyjścia do ogrodu cyknęłam kilka fotek.
Posadziłam w lekko zacienionej rabacie. Tam gdzie Danusia doradzała w ubiegłym roku - za baldoróżowymi różami. Nie oparłam się pokusie i posadziłam dzisiaj.... a z przodu poszły pomiędzy monardy jeżówki secret romans
A jeżówki finkowe poszły w rozplenice medium boy
Na zdjęciu widać jak moje bukszpany ucierpiały od przymrozków
O miejscu dla szałwii ciągle dumam. trzemiliny też wszystkie przymrożone.... mam nadzieję, ze się szybko odbudują
Fajnie, ze do mnie zajrzałas miło mi, wpadne zobaczyc Twoj ogrod, pomocnica tylko niestety czasami bo na odleglosc W koncu przestalo u nas padac. Pozdrawiam