Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

kaisog1 09:16, 09 lip 2014

Beata poważnie Na bylinówce są dziury, rabata wlochata będzie do przerobki bo mnie wnerwia.... no sporo jest takich miejsc co mnie nie "kręcą"

Agata dzięki A niebieskości to dzwonek brzoskwiniolisnty, bodziszek Magnificum, irysy, ostróżki, dzwonek okazały, kocimiętka Kształt działki to długaśny prostokąt

agatanowa 09:19, 09 lip 2014

kaisog1 napisał(a)
Agata dzięki A niebieskości to dzwonek brzoskwiniolisnty, bodziszek Magnificum, irysy, ostróżki, dzwonek okazały, kocimiętka Kształt działki to długaśny prostokąt

super! dzięki wielkie
Syla 10:41, 09 lip 2014

Gosiu ... jednak kanciki to robią duużżżżo .... Pięknie masz u siebie .. ogród wpisany w krajobraz ... widoków zazdroszczę ale pracy na skarpie to już nie koniecznie pozdrawiam
kaisog1 10:48, 09 lip 2014

Do czego sluzy dziecka rower? A do tego
kaisog1 10:53, 09 lip 2014

Sylwia dzieki robota na skadpie faktycznie okropna bo ni jak sie ustawic nie mozna. Jak na niej robie to jestem zmeczona tak jakbym hektar przekopala
JulkAd 13:18, 09 lip 2014

kaisog1 napisał(a)
Beata poważnie Na bylinówce są dziury, rabata wlochata będzie do przerobki bo mnie wnerwia.... no sporo jest takich miejsc co mnie nie "kręcą"

I ja mam takie miejsca, które mnie nie kręcą...tylko ja pomysłu jeszcze nie mam, a znając Ciebie już wszystkie przeróbki sobie zaplanowałaś
Gosiu, pięknie już jest...podziwiam Twoją pracę, bo areał masz potężny i wysiłku niemałego wymaga, ale efekty już widać.....a skarpę wcześniej czy później skończysz
Magda_ 15:54, 09 lip 2014

kaisog1 napisał(a)
I o zachodzie słońca...

ale te zdjęcia są cudne
masz kochana rękę nie tylko do roślinek ale i do aparatu
kaisog1 20:48, 09 lip 2014

Julita no własnie nic nie planuję Obserwuję na razie Na skarpę nie moge patrzeć bo robota na niej okrutna

Magda dziękuję Co do zdjęć to czasem mi coś tam wyjdzie ale jak pisałam wcześniej ogród zdecydowanie wygląda lepiej na zdjęciu niz w realu
kaisog1 20:52, 09 lip 2014

Ustroiłam dzisiaj, nie całkiem jeszcze balkon Babci Ewy Zostały jeszcze rośliny do wsadzenia ale zaczęło lać i nie mogłam skończyć... no i cała skrzynka do powieszenia z surfiniami jeszcze Zdjęcia okropne bo z telefonu no i ciemno było jak w pupie u murzyna

noemi 20:53, 09 lip 2014

Jak przestanie padać , robię kanciki u siebie to jednak ważne …. a u mnie ciężka ziemia i kanciki się robi okropnie, niejeden szpadelek połamałam … Gosiu, u Ciebie ogród wygląda bardzo ładnie dziur nie widać…

a rowerek super przydatny