witaj Danusiu ... jeszcze raz zachwycę się kompozycją z goździkami ... srebrna tarcza opodal to biżuteria prawda? ... biel dała elegancję ... poszarpany brzeg płatka prostotę ... srebro dostojeństwo ... wszystko razem wytworna choć może niedbała odrobinkę elegancja ... wiśienka na torcie to pikus przy tym
tawułka ma ten kolorek dość energetyzujący ... któregoś roku kwitło przy niej jakieś białe kwiecie i było pięknie ... nie było efektu flgi ... ma jednak wadę ... nieładnie przekwita
no ją widzę
będę musiała poczytać bez dzieci - rozszyfruje jak zasna .
Gosiu narazie mogę stwierdzić że koło mnie zainteresowało.
ale wciąż stoję przy swojej linii bo lewą i przednią stronę chce ograniczyć
zresztą co tu dużo pisać uwielbiam te "Danusiowe linie" a tu mogę je wykorzystać.
Jesli ktoś ma jakieś nadwyżki, proszę weźcie je ze sobą, chętnych na "pamiątki" nie zabraknie.
Juz od jakiegoś czasu umawiamy się na różne roslinki i chyba będzie trochę tych,, pamiątek".
oj będzie Ja pakuję i pakuje, a mały ogródek mam Ale się namnożyło niektórych roślin - może ktoś przygarnie mój nadmiar, pierwsi chętni już są
Ale fajnie, spotkanie już jutro! Do zobaczenia!!
Witaj Madziu, wątków przybywa i coraz trudniej doradzać. Ale postaramy się, wklejaj zdjęcia, na pewno znajdziesz tutaj więcej znajomych ze swojego rejonu.
Witaj
Teren do ogarnięcia masz niezły
Witam Was serdecznie Po wielokrotnych spacerach po Waszych ogrodach czuję się jakby wpadli do mnie starzy znajomi a ja póki co jestem dla Was nn Ale wszystko przed nami
Tak jak napisałam jesteśmy wraz z mężem w trakcie wykańczania domu, więc na działce jeszcze działania budowlane, hałdy piasku itd. Generalnie jest porządek bo tego pilnowałam. Trochę się wstydzę ale sfotografuję dziś działkę i pokażę jak sytuacja wygląda.
Przede wszystkim zależy mi na tym aby i czy jest możliwość zakrycia słupa SN tuż przy na granicy działki. Ale wszystko się wyjaśni jak przedstawię zdjęcia wieczorem.
serdecznie pozdrawiam,
M
Witaj Madziu, wątków przybywa i coraz trudniej doradzać. Ale postaramy się, wklejaj zdjęcia, na pewno znajdziesz tutaj więcej znajomych ze swojego rejonu.
Leżaczek przyda się wieczorkiem, kiedy rozbłyśnie tafla wody pod ścianą, można będzie z winkiem w zanadrzu spędzić miły wieczór leżąc sobie i nasłuchujac śpiewu ptaków.
A na ścianie domu wiszące, żywe obrazy z roślin
Oba mebelki na topie fajne, Danusiu, a ja już nie raz nocowałam na tarasie na leżaczku, tylko bardziej miękkim, super sprawa, ciepła noc, ptaszki śpiewają.... ech czy teraz też już będzie ciepło?
Małgosiu, my mamy spotkanie pod Łodzią pojutrze, a Ty ze swojej strony dowiedz się na temat tego sklepu od innych osób znajomych. Wtedy uzyskamy szerszą opinię i napiszemy u nas.
Skończy się to szybko.
Oznajmiam, że dziś dzień ratowania po zimie był...i wyrzucania niestety
Ale zgrabnym ruchem "ręcami" mojej wspaniałej ekipy, zapakowaliśmy całego merca po sufit i pojechały niedobitki na bazę.
Już zapomniałam i powiem Wam, że jestem szczęśliwa po całym dniu ciężkiej pracy nawiedziły mnie nasze koleżanki i koledzy. A było to tak.
Najpierw Anula oznajmiła, że jedzie na kawkę z dziewczynami (Marzena i GabiK), potem dziewczyny i chłopaki zjechały do mnie, ale jakie to tempo było, ano takie że nawet zdjęcia nie mamy
Od Marzenki (pięknej blondyny z długimi włosami) dostałam cudny bukiet tulipanów. Razem z Gabikiem oblecieliśmy ogród, zakurzyło się i już prawie odjeżdżały, a tu nadjechał Gosiak z Kubusiowem
Wymiana spojrzeń, wymiana Gości w trybie piorunującym. Nie ma to jak ruch w ogrodzie