Nie dziwię się.Ogród zalany słońcem i energią tylu forumowiczów!Musi być cudowny....nie ma innego wyjścia!
Piękny początek fotorelacji. Nie mogę doczekać się kolejnych zdjęć. Zdaje się, że wcześnie to ja spać nie pójdę...
Pogoda dopisała, atmosfera na bank cudowna, więc po powrocie nic tylko wstawiać zdjęcia dla spragnionych nieobecnych
Jejku, ja nic nie mowie, jest juz pozne popoludnie, Ogrodowiczan na forum jak nigdy malo, wszyscy bawia sie widac w najlepsze u Bogdzi. No i super. W duszy cichutko zazdraszczam tych wspanialosci ogrodowych i towarzyskich i w oczekiwaniu na kolejne relacje serdecznie pozdrawiam
Melduję się, wróciłam o czasie, ale kwiatki zwiędły więc ratuję, polewam ale już wezmę się za wklejanie a najpierw wgrywanie zdjęć.
Przede wszystkim także dziękuję Gospodarzom tego pięknego ogrodu Bożence i Władysławowi, wszystkim Ogrodowiskomaniakom za liczne przybycie.
Ekipa Bożenki stanęła na wysokości zadania i nas ugościła bardzo po królewsku, oraz przede wszystkim dostarczyła wspaniałych wrażeń, za co im dziękujemy.