Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Wilcza Góra 16:47, 13 gru 2013

Do góry
a co podsyłasz wianek jak tak

wiesz, pojade we wskazane miejsce i kto wie. tyle że nie wiem kiedy bo mam dość daleko
Ogród w skali mikro :) 16:38, 13 gru 2013

Do góry
Bea napisał(a)
Ela ty mi mówisz, że ja jestem szybka.

A tu wianek jemiołowy wisi, a ja jeszcze się nie rozpakowałam

.
Co wianek to ładniejszy.
Ja zrobisz następne dekoracje koniecznie musisz pokazać bo już jestem ciekawa efektu.

Bo Ty Koffana moje patyki goniłaś i jeszcze gońca zamawiałaś .... To jak mogłaś się w tym czasie rozpakowywać ??... Noo jak , ja siem pytam ??

Co z ta girlandą , to jeszcze nie wiem... Po pierwsze myślę ,czy jednak nie zostawię jej wewnątrz a po drugie.. ten porost kompletnie do tego nie pasuje.....achhhh.. Myślę i mózg mi paruje tak ,że pewnie te opary nawet u Ciebie widać ...
Buziaki i jeszcze raz dziękuję za wycieczkę
Ogród w skali mikro :) 16:33, 13 gru 2013

Do góry
Ewa napisał(a)
Super wianek jemiołowy, a system mocowania EKSTRA

Cześć Ewka ... Jak widzisz , od kiedy mnie chwyciło wiankowanie to puścić nie kce ...

A system mocowania ze strony " widelec pl ".....

Buziaki .. Miło ,ze zaglądasz
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:29, 13 gru 2013

Do góry
Małgosiu - u nas giełda jest taka sobie do ............... niczego.. i trzeba skoro świt i tam gdzie najgorsze korki i przez całe miast.. grrrr

Gierczuś - czarne z żółtym dziobem to pan kos....

Bogusia -

Bogdzia - ja już nie liczę stron.. nie liczę dat....

Byłam pochować węże z ogrodu, bo śnieg stopniał gdzie leżały na trawniku .. i zmarzłam.. liście z wierzby do zbierania ho, ho, ho... trawa nie skoszona, po zimie będzie fatalna... pomacałam gałązki wierzbowe na wianek.. i nie ucięłam, szkoda ich.. lepsze na drzewie niż na wianku I zdecydowanie dłużej będą zdobić
Lód na oczku dobrze trzyma, weszłam na taflę i się nie złamała Fontanna już chyba sie zostanie.. i pompa.... do świąt prognozy podają bez śniegu ,ale w rejonie 0. Dziś było kilka na plus, ale wcale nic nie topi..

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 16:22, 13 gru 2013

Do góry
W tym roku nie mam czasu, a i chęci na "wiankowanie', ale muszę się pochwalić, że też kiedyś robiłam wianki dla rodzinki, więc wiem, jakie to absorbujące (i kosztowne) jest. Żeby zrobić ładny wianek, trzeba mieć fajny materiał, a o ten u mnie w tym roku trudno, więc kombinuję z tego, co mam. Twoje wianki to majstersztyk - wyczucie kompozycji i smaku, a uwierz mi, nie wszyscy to "coś" mają.
Od ogrodu do łąki i stawu 15:58, 13 gru 2013

Do góry
Witam Dominiko,
podziwiam wasz piekny i zadbany ogród. Przebiegłam przez czły watek i z kazdym kolejnym zdjeciem coraz bardziej mi sie u was podobało. Te brzozy, takie juz dorodne, ławeczka, różanka, busz roslin na rabatach - wszystko slicznie zakomponowane i dopieszczone. Gratuluję !

Co do klimatów swiątecznych to nie bądź taka skromna, wianek piekny ci wyszedł w tym roku, choć i ubiegłorocznym dekoracjom tez niczego nie brakuje. Tak trzymaj, widac że jestes zdeterminowana i dobre sie czujesz w tematach : natura- ogród- kompozycje. Jesli dostaniesz sie na wymarzony kierunek ( czego ci szczerze zycze ) to bedziesz sie czuła jak ryba w wodzie.....
Pozdrawiam i na pewno tu jeszcze będę zaglądac .

Ogród w skali mikro :) 15:07, 13 gru 2013

Do góry
Wianek z jemioły świetny,ale ty zdolna jesteś dziewczyna
Ja cały czas myślę o wianku...ale jeszcze nic nie wymyśliłam
Mieszkanie odgruzowane to jutro pójdę coś kupić,bo sama nic nie wymyślę
Od ogrodu do łąki i stawu 13:41, 13 gru 2013

Do góry
Piękny wianek ... Fajne to limonki chyba , ponacinane .... Mega efektowne.
Ogród w skali mikro :) 13:36, 13 gru 2013

Do góry
Ela ty mi mówisz, że ja jestem szybka.

A tu wianek jemiołowy wisi, a ja jeszcze się nie rozpakowałam

.

Co wianek to ładniejszy.

Ja zrobisz następne dekoracje koniecznie musisz pokazać bo już jestem ciekawa efektu.

Ogród w skali mikro :) 13:12, 13 gru 2013

Do góry
Super wianek jemiołowy, a system mocowania EKSTRA
Ogród w skali mikro :) 12:55, 13 gru 2013

Do góry
I wianek jemiołowy już znalazł swoje zastosowanie ....

Teraz nic , tylko się całować ... Zrobić komuś rezerwację ??...,

Świeczki jeszce widzę , stoją po pijacku ... Trzeba je poprawić ... ...noo tak , dopiero na zdjęciu to zobaczyłam .... Kurzą ślepota chyba ....,I taka drobna kosmetyka i można wieszać

I już na miejscu docelowym ( chyba )...

Z nowoczesnym systemem mocowania ...mam nadzieje ,że tymczasowym

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:04, 13 gru 2013

Do góry
A propos wianków - przed chwilą widziałam Maję Popielarską i Kasię w DD TVN
oczywiście w temacie wianków świątecznych

Ale jak dla mnie Twój wianek noworoczny Danusiu bije wszystkie na głowę! Jest bardzo świeży i oryginalny zapisuję sobie w inspiracjach...
Na Francuskiej 10:36, 13 gru 2013

Do góry
dominika_rew napisał(a)
Ja też odkopałam zeszłoroczne wianki i po lekkiej modyfikacji wróciły "na salony" Twój ostatni pokazany wianek ze świecznikiem, to cudeńko - sama bym taki przyjęła z chęcią pozostałe dwa również.. pozdrawiam serdecznie!

Widziałam Twoje wianki, śliczne. I te światełka...super klimat
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 10:09, 13 gru 2013

Do góry
Welka napisał(a)
Małgosiu, w zeszłym roku pierwszy raz robiłam wianek na święta, nie był idealny, ale i tak jak głupia się cieszyłam, że coś wyszło. Potem były wianki zimowe, wielkanocne, wiosenne, jesienne a teraz sama widziałaś Jak zrobisz swój, to koniecznie wklej zdjęcia
Pozdrawiam

Pewnie ze pokażę Ewelinko, musowo sie bede chwalic..............no chyba że nie bedzie czym.......Pozdrawiam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:23, 13 gru 2013

Do góry
Piękny wianek wykonałeś.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:30, 13 gru 2013

Do góry
Bogusiu i ja pozdrawiam, mam nadzieję, że doszło

Pszczółko, doczytałam o bombkach u Gabisi, wykorzystam ten pomysł

Bartek miło, że wpadasz, zakładaj wątek, grupa wrocławska rośnie w siłę

A to wianek od Agi_pe, który wykorzystam jako stroik na stół, dołożyłam świeczkę z kokardą

wczoraj zamiast dekorować, to sprzątałam, w tym mech z dachu, resztę dokończy emuś
dalej nie robiłam, bo przy moim szczęściu mogłam odlecieć

pełno mchu do zdobienia nazbierałam
pozdrawiam zaglądających, bięgnę coś wymyślać do stożków pod drzwiami, bo chciałabym założyć światełka i pokazać w całości z wiankiem od Danusi

Ogrodnik Mimo Woli cd 08:07, 13 gru 2013

Do góry
Bogdzia - nie dość, że mają takiego Tatę i to i taką Mamę... A ja za oknem widzę 3 sierpówki i 1 srokę... siedzą sobie na sztachetkach płotu...

Madżen - narzekaliście, wiec schodki dopasowane do samego dołu.. miały być regulowane i takie tam, a wyszło jak zwykle, że nie dało sie spasować wszystkich elementów, bo ..... ale M złota rączka uporał sie z tym...

Madzia - jak na razie mam pistolet, dwie gałązki ostrokrzewu z koralikami (wczoraj ukradłam z cudzego ogrodu), zero chęci i czasu....... troszkę mało na wianek Ale też nie jest to przysłowiowe zero..
Makowo na Kociewiu 23:19, 12 gru 2013

Do góry
Agawita napisał(a)

Nie brak, ja sie melduję na 10-tego i wszystkim strzelcom i strzelczyniom życzę wszystkiego najlepszego wianek cudny bez szyszki buziaki [/quote

ojej jak ja się cieszę to ja jestem nr 5 a czy wcześniejsze i późniejsze strzelce się ujawnią
w Oborze też mogą być ogrody 23:02, 12 gru 2013

Do góry
A niech się dzieje...
tak coś mi wyszło w przerwach pomiędzy cycowaniem i lulaniem
Pan wianek naturalista, jeszcze tylko jakaś rafka do podwiązania i sprawdzenie jak to "cudo" prezentuje się w pozycji wiszącej
chyba, że mam jeszcze coś tam dodać, może orzechy włoskie i suszone pomarańcze?????
A miało być tak pięknie.... 22:42, 12 gru 2013

Do góry
Rench napisał(a)
Ja mam ograniczone możliwości. Dopiero od soboty będę miała wolne 3 dni to coś wymodzę może ,nareszcie
Jutro postaram sie przytargać do domu materiały na wianek

W porządku , poczekam.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies