Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od ogrodu do łąki i stawu

Od ogrodu do łąki i stawu

Margarete 15:58, 13 gru 2013

Witam Dominiko,
podziwiam wasz piekny i zadbany ogród. Przebiegłam przez czły watek i z kazdym kolejnym zdjeciem coraz bardziej mi sie u was podobało. Te brzozy, takie juz dorodne, ławeczka, różanka, busz roslin na rabatach - wszystko slicznie zakomponowane i dopieszczone. Gratuluję !

Co do klimatów swiątecznych to nie bądź taka skromna, wianek piekny ci wyszedł w tym roku, choć i ubiegłorocznym dekoracjom tez niczego nie brakuje. Tak trzymaj, widac że jestes zdeterminowana i dobre sie czujesz w tematach : natura- ogród- kompozycje. Jesli dostaniesz sie na wymarzony kierunek ( czego ci szczerze zycze ) to bedziesz sie czuła jak ryba w wodzie.....
Pozdrawiam i na pewno tu jeszcze będę zaglądac .

AgnieszkaW 14:33, 14 gru 2013

Wianek śliczny zrobiłaś, iluminacje przed domem też super. Pozdrawiam przedświątecznie
dominika_rew 16:32, 14 gru 2013

TeresaSz napisał(a)
Witam i dziękuję za odwiedziny. Dzięki też za miłe słowa choć w porównaniu z Twoim ogrodem, który jest piękny mój musi się schować. Ja mieszkam po wschodniej stronie Poznania, jakieś 5 km od granicy miasta.
Pozdrawiam

To i tak blisko mieszkasz - coraz więcej sąsiadów z pięknymi ogrodami poznaję, super nasz ogród ma już prawie 20lat, a jeszcze nie wszystko zrobione, więc wyobraź sobie co będzie u Ciebie za tyle lat pozdrawiam!
dominika_rew 17:27, 14 gru 2013

Margarete napisał(a)
Witam Dominiko,
podziwiam wasz piekny i zadbany ogród. Przebiegłam przez czły watek i z kazdym kolejnym zdjeciem coraz bardziej mi sie u was podobało. Te brzozy, takie juz dorodne, ławeczka, różanka, busz roslin na rabatach - wszystko slicznie zakomponowane i dopieszczone. Gratuluję !

Co do klimatów swiątecznych to nie bądź taka skromna, wianek piekny ci wyszedł w tym roku, choć i ubiegłorocznym dekoracjom tez niczego nie brakuje. Tak trzymaj, widac że jestes zdeterminowana i dobre sie czujesz w tematach : natura- ogród- kompozycje. Jesli dostaniesz sie na wymarzony kierunek ( czego ci szczerze zycze ) to bedziesz sie czuła jak ryba w wodzie.....
Pozdrawiam i na pewno tu jeszcze będę zaglądac .

Dziękuję bardzo mam nadzieję, że wszystko co napiasłaś odnośnie studiów się spełni
za resztę komplementów i pochwał bardzo dziekuję miałam Wam pokazać dalszą część ogrodu, ale taki klimat świąteczny tu zapanował, że nie zdążyłam jeszcze.. pozdrawiam!
dominika_rew 17:40, 14 gru 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Wianek śliczny zrobiłaś, iluminacje przed domem też super. Pozdrawiam przedświątecznie

Dzięki! pozdrawiam, Agnieszko
boguslawa_ma... 08:46, 15 gru 2013

Witaj Dominiko
Miło że zajrzałaś do mnie,ja już u ciebie byłam nie raz,oglądam wianek,ładny
A twój ogród piękny i tyle kwiatówPytałaś u mnie o tą hortensje ogrodową -podoba ci się,to moja
Dla ciebie miłej niedzieli
Madzenka 09:50, 15 gru 2013

Ślicznie klimatycznie i świątecznie u Ciebie. Zachwycają mnie kolory w twoich dekoracjach, takie subtelne.
dominika_rew 15:04, 15 gru 2013

A co tam, wklejam ile fotek się da, bo stwierdziłam, że ten wątek będzie takim wirtualnym albumem naszego ogrodu chcieliśmy poczekać z zapaleniem lampek do Wigilii, ale jednak włączymy już dziś - przecież nie mogą tak bezczynnie wisieć, niech już tworzą klimat
pozdrawiam niedzielnie

dominika_rew 15:06, 15 gru 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Witaj Dominiko
Miło że zajrzałaś do mnie,ja już u ciebie byłam nie raz,oglądam wianek,ładny
A twój ogród piękny i tyle kwiatówPytałaś u mnie o tą hortensje ogrodową -podoba ci się,to moja
Dla ciebie miłej niedzieli

Dziękuję za zdjęcie hortensja jest naprawdę piękna i olbrzymia
miło, że zaglądasz, zapraszam częściej
dominika_rew 15:07, 15 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ślicznie klimatycznie i świątecznie u Ciebie. Zachwycają mnie kolory w twoich dekoracjach, takie subtelne.

Pochwała z Twoich ust, to niesamowita radocha dla mnie dziękuję bardzo!