Cięzki wianek mógłby stłuc witraż, a tego by nikt nie chciał, jakiś sposób musi jednak być patent oczywiście polecam.
Dziękuje Aniu, ale nie ma aż takich cudów, bardzo wiele bym poprawił, większość robiona po nocach w pośpiechu. Nie ma się co dołować, przede mną prawie cała praca do napisania, to dopiero dołujące
Kolorystyka dla mnie zwyczajna, ale od zawsze mam w domu dekoracje na święta w kolorze złoto czerwonym, żadna dla mnie to odmiana, w pokoju zmieniłem sobie na srebrno-czerwoną. Czerwień to dla mnie podstawa w świeta .
Ozdób byłoby zapewne mniej, gdybym wcześniej zdobył większe szklane bombki, ale na chwile robienia wianka, trzeba było skorzystać z tego co było
Dziękuje bardzo
Patrz jaki zbieg okoliczności, na drugie mam Jan Nie każdy ma cierpliwość do takich rzeczy, Ja nie mam za to totalnie talentu plastycznego, wczoraj przy dekorowaniu pierników dostałem okropnej głupawki jak zobaczyłem swój misterny rysunek na ciastku trzeba było zjeść
Witam na pczątku Bardzo dziękuje. Ojj gdybym ja tak przybił gwózdek do drzwi, to chyba bym miał go póżniej przybity do głowy wszystko zależy też od wzoru i faktury drzwi, moje poza rzeźbieniami są gładkie i byłoby bardzo widoczne.
Oj bez przesady nie mniej bardzo dziękuje i strasznie mi miło czytając takie pochwały, harmonia i precyzja przydałąby się w ogrodzie, ale na tym będę pracował od nowego sezonu
Dziękuje bardzo
Bardzo proszę jak się przyda aby jednej osobie będzie mi bardzo miło
Łukasz jakie cudne wianki, najbardziej podoba mi się ten świecąco-błyszczący.
co do patentów drzwiowych to w bloku mieliśmy drzwi drewniane i zawsze wieszalam wianek na gwoxdziku który był wbity, służyl mi bezproblemowo kilka lat, w domu mam drzwi metalowe z nieszczęsnym witrażem i muszę kombinować, od dwóch lat mam patent z wielka przyzsawką. chociaż nie do końca mi pasuje...
Danusiu niestety
Dom stary i budynek gospodarczy również. Dziadek prowadził kiedyś gospodarstwo, na miejscu pomieszczeń dla zwierzątek powstały 2 garaże warsztat i dwa pomieszczenia, i całe wielkie piętro, które jest graciarnią, najchętniej połowe bym wyburzył, bo do niczego nie jest to potrzebne... ale cóż. Najgorzej jest wiosną. Miejsca na garaż w innym miejscyu nie ma przez szerokośc działki: 15 metrów.
Będę starał się zrobić wszystko, aby wilk był syty i owca cała Rabaty będą powiększane i nasadzenia zmieniane, pare pytań będę miał
Co do dzwi to do tego sposobu wywiercenie dziurki jest konieczne, ale jest ona bardzo malutka, minimalnie większa od patentowej wsuwki
Łukaszku, ale świetne te wianki stworzyłeś!
Jestem pełna podziwu dla naszych forumowych chłopaków, że tacy fajni i pracowici są
Ściskam przed świątecznie