Akanta, i jeszcze stawek, jest obecnie bardzo mini, bo zawiera wyłącznie wodę, ktora podsiąka do niego albo opadową...
a bywało, że woda sięgała powyżej pierwszego schodka...
Maja miło Cię w końcu znów zobaczyc. Widzę ze martagony u Ciebie ładniejsze niz u mnie ale to chyba nie tylko one. Wiadomo ze u Ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach.Twój dzidziuś juz chyba odchowany , wracaj na Ogrodowisko. Patrze jeszcze na zdjecie , faktycznie cudne.Pozdrówka sle.
dzięki za odwiedziny
nie wiem jak Wy wszystkie/scy dajecie radę odwiedzać tyle ogrodów i jeszcze komentować...ja się już pogubiłam i nie nadążam...
Zbysiu, kółko warzywne-powoli się rozkręca...
nicol21, to zielsko to mój ulubiony winobluszcz trójklapowy, nic nie obcinamy...sam sie zatrzymuje przed drutami, słowo , jeszcze nikt nie miał zastrzeżeń do niego
Mira, to białe to rzeczywiście róża, to New Dawn na pergoli
Mój jeszcze ma sporo pąków ale miałam ochotę go dzisiaj podzielić bo i tak lezy na ziemi jakoś go bardzo wyciągło w górę a ziemia wcale nie jest dobra i nie zasilałam niczym Z serca ofiarowany to rośnie jak oszalały hi,hi.Ostrózki bardzo mi się marzą do róz.i na pewno je kupię .Chciałabym jeszcze kocimiętkę no i sporo traw .Na razie tyle aby skończyć rabaty które mam .Potem zobaczymy
Moje róże już w wazonie
.
Drugie zdjęcie to ta rzekoma Nahema Poznajesz może co to jest? Nie pachnie więc to nie jest nahema Powinnam reklamować bo nie była tania i w koncu nie taką zamawiałam prawda?
Ja leciałam mieszanką Mospilanu i Topsinu jakieś półtora tygodnia temu cały ogród, więc nawet dobrze się złożyło . Zrobię powtórkę na Danicach (bo chyba z rozpędu u Ciebie napisałam o cisach) pod koniec miesiąca.
Rukola dla Ciebie . To największe ziele na pierwszym planie. Zrobię Ci zbliżenie jutro, jak nie zapomnę .