No fajnie to wygląda i jaki masz piękny trawnik
Jak kosiarkę masz z koszem to jak popryskasz to możesz zasypać je warstwą - rozłoży się szybko i będzie z niej dobra ziemia
Również o tym myślałam ale nie nadążam za chwaściorami a nie lubię czuć się zdominowana hehehehe
Jak kosiarkę masz z koszem to jak popryskasz to możesz zasypać je warstwą - rozłoży się szybko i będzie z niej dobra ziemia
Również o tym myślałam ale nie nadążam za chwaściorami a nie lubię czuć się zdominowana hehehehe
Danusia nie kokietuj ,dom jest piękny i na około domu dopieszczone co do milimetra !
Święto hortensji też dobrze brzmi
Samo popełnienie spotkania jest istotą rzeczy ,chyba ,że jestem w błędzie i moje pojmowanie spotkania odbiega od założeń szanownych Gospodarzy i gości
Martuś Villa to już poważnie brzmi, kojarzy mi się ze starym domem, w ogromnym ogrodzie
Dlatego mam obiekcje. Nie kokietuję w żadnym wypadku, nie chcę aż tak awansować
ale Ty jesteś szefową to masz już najwyższe stanowisko.
Dla mnie willa to duży i zadbany dom - a Ty taki masz
Syla, dobrze że dałaś "oznaki" bytności. Liczę na Ciebie i Sebek też
Żyję, żyję i mam się dobrze Komputer mi padł całkowicie. Wszystko od początku należało powgrywać i to trochę trwało. Teraz wszystko działa jak błyskawica. Nawet zdjątka wgrywam szybciuteńko. Podoba mi się taka szybkość w działaniu.
Ja na siebie również liczę Będzie dobrze tzn będziemy z Seba na 99,9%