Przepięknie wygląda to połączenie.
Chciała bym poprowadzić kalinę jako drzewko i ma już wyprowadzony pień główny, ale chyba powinnam ją podeprzeć do puki pień nie będzie dostatecznie gruby.
Teraz moje myśli krążą wokół naszego nowego domownika (tzn nowego od piątku). I teraz będe walczyła z ogrodem i i ... łobuzem, który będzie mi ten ogród niszczył (pokochałam już krety, nornice... pokocham i jego:
Hmmm bukszpany bukszpanami, jak są małe i ładnie przycięte to super wyglądają, ale założę się że takiego dziwoląga nie widziałyście
Da się coś z nim zrobić?
Moja młodziudka rabata, a już zachwaszczona.....strasznie mi zarasta mchem, raz mi si e to podoba a za chwile go plewię he he, sama nie mogę się zdecydowac.... w tym roku strasznie biednie się odezwały orliki.... w tamtym roku rosły jak szalone... Tu znalzły miejsce żurawki od Mathildis....
...miałam plany malowania, nie wyrobiłam się, czeka..
ten kącik ukryty, warto było go ożywić ławką w tym kolorze
...byłam, widziałam, 1 kwiatek Kousa, cudny, zdrowy i wielki! u mnie nic po 3 latach, ale choć Florida Rubrum...
...Agatko, ależ Ty masz ogród, wielki, dojrzały zaskakujący
a ja miałam chwilę na siedzenie i patrzyłam na gości
ta się nie bała, trajkotała 2 metry nad głową
czyli oznajmiała o tym
potem zrobiło się tak
i dalej tak
zjawisko niesamowite, aż nas zatkało;
Ta kłosownica jest super. A w porównaniu z hakone...... nie ma porównania Jakiego masz trzcinnika? Twoje rozplenice z moimi to giganty, ale może za rok będzie lepiej. Ciebie na leżaczku nie widziałam