Dziękuję Ci Kasiu za odwiedziny, aktualnie pracy w ogrodzie dużo, ale u Ciebie pieknie poczytałam wątek od początku cudne kwiatym, ogród piękny.
My zrywamy cały puc z domy bo połozony 2 lata temu cały popękał ,więc teraz działka nie wygląda atrakcyjnie, ja jestem perfekcjonistką nie lubię jak jest coś rozgrzebane a taki obdrapany dom psuje mi teraz cały widok.
Dziś wieczorem jadę do centrum ogrodniczego kupić trochę kwiatów, żeby na weekend się nie nudzić ,teraz królują liliowce a ja je kocham.
Moja kolekcja się rozrasta, ale naj naj nja bardzie cieszę się z wyjazdu do Wojsławic za tydzień, mój mąż zrobił mi niespodziane i wyjeżdzamy do Niemczy na zlot entuzjastów liliowców ,dzieje się jak widzisz nie nudze się.
Pozdrawiam i dziękuję,że zaglądzasz do mnie.
Paulinko szacun, że chciało Ci się przez tyle stron przebrnąć . Ja zamierzam jutro zrobić nalot na jakieś szkółki, bo już mnie nosi. To taki mój comiesięczny rytuał , też zawsze coś przytargam . Fajnie, że szykuje Ci się taki wyjazd. Ja też lubię liliowce, ale w tym roku się nimi nie zarażam, bo w przyszłym roku zamierzam wreszcie zrobić altankę i wtedy marzy mi się taka kwiatowo-bylinowa rabata, bardziej słoneczna. Ale póki nie postawię altanki nie kombinuję bo jeszcze nie wiem co i jak. Życzę więc udanych zakupów i udanego wypadu. Pozdrawiam
Kasiu to ja Ci zazdroszczę tego deszczu ,u nas normalnie posucha ,bez podlewania trawa byłaby w opłakanym stanie ,nie mówiąc już o hortkach ,sadźcach i słoneczniczkach pozdrówka
Szkoda Jagódko, że nie można się tak zamieniać: Ty mnie trochę słonka, a ja Tobie deszczu . No, ale dziś wreszcie było u mnie słoneczko. Ten deszcz u mnie taki dość agresywny był, bo pucowało, aż strach. No, ale podlane mam, co prawda to prawda .
Kasieńko,dziękuję za odwiedziny, dzisiaj nie miałam czasu na fotografowanie,jeździłam do szpitala, wróciłam późno.Ty też dbaj o zdrowie za dwoje i bądź zawsze taka uśmiechnięta jak na awatarku!. Bzu nie wyrzucaj, powinien rosnąć w każdym ogrodzie. Już Ty coś wymyślisz, ażeby pod nim coś ładnego stworzyć. Pozdrawiam ...buziaczki...