Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 12:15, 03 lip 2014

świecący łubin
Toja 12:29, 03 lip 2014

Dziękuję Ci Kasiu za odwiedziny, aktualnie pracy w ogrodzie dużo, ale u Ciebie pieknie poczytałam wątek od początku cudne kwiatym, ogród piękny.
My zrywamy cały puc z domy bo połozony 2 lata temu cały popękał ,więc teraz działka nie wygląda atrakcyjnie, ja jestem perfekcjonistką nie lubię jak jest coś rozgrzebane a taki obdrapany dom psuje mi teraz cały widok.
Dziś wieczorem jadę do centrum ogrodniczego kupić trochę kwiatów, żeby na weekend się nie nudzić ,teraz królują liliowce a ja je kocham.
Moja kolekcja się rozrasta, ale naj naj nja bardzie cieszę się z wyjazdu do Wojsławic za tydzień, mój mąż zrobił mi niespodziane i wyjeżdzamy do Niemczy na zlot entuzjastów liliowców ,dzieje się jak widzisz nie nudze się.
Pozdrawiam i dziękuję,że zaglądzasz do mnie.
Katkak 12:52, 03 lip 2014

Toja napisał(a)
Dziękuję Ci Kasiu za odwiedziny, aktualnie pracy w ogrodzie dużo, ale u Ciebie pieknie poczytałam wątek od początku cudne kwiatym, ogród piękny.
My zrywamy cały puc z domy bo połozony 2 lata temu cały popękał ,więc teraz działka nie wygląda atrakcyjnie, ja jestem perfekcjonistką nie lubię jak jest coś rozgrzebane a taki obdrapany dom psuje mi teraz cały widok.
Dziś wieczorem jadę do centrum ogrodniczego kupić trochę kwiatów, żeby na weekend się nie nudzić ,teraz królują liliowce a ja je kocham.
Moja kolekcja się rozrasta, ale naj naj nja bardzie cieszę się z wyjazdu do Wojsławic za tydzień, mój mąż zrobił mi niespodziane i wyjeżdzamy do Niemczy na zlot entuzjastów liliowców ,dzieje się jak widzisz nie nudze się.
Pozdrawiam i dziękuję,że zaglądzasz do mnie.

Paulinko szacun, że chciało Ci się przez tyle stron przebrnąć . Ja zamierzam jutro zrobić nalot na jakieś szkółki, bo już mnie nosi. To taki mój comiesięczny rytuał , też zawsze coś przytargam . Fajnie, że szykuje Ci się taki wyjazd. Ja też lubię liliowce, ale w tym roku się nimi nie zarażam, bo w przyszłym roku zamierzam wreszcie zrobić altankę i wtedy marzy mi się taka kwiatowo-bylinowa rabata, bardziej słoneczna. Ale póki nie postawię altanki nie kombinuję bo jeszcze nie wiem co i jak. Życzę więc udanych zakupów i udanego wypadu. Pozdrawiam
ermigo 13:06, 03 lip 2014

Katkak napisał(a)

A nie myślałaś, żeby zastąpić go jakąś WIELKĄ trawą?
Katkak 13:11, 03 lip 2014

ermigo napisał(a)

A nie myślałaś, żeby zastąpić go jakąś WIELKĄ trawą?
Nie, trawa nie zda egzaminu. Po pierwsze trawy dość późno wychodzą i zanim zrobi się ładny, szczelny pióropusz będzie prawie jesień.
Katkak 13:32, 03 lip 2014

Jag_58 17:16, 03 lip 2014

Katkak napisał(a)

Dziękuję Jagódko .A u mnie tak okropnie leje, że mimo że film oglądam to słyszę szum. Jak tak dalej pójdzie to chyba zacznę ryż uprawiać .

Kasiu to ja Ci zazdroszczę tego deszczu ,u nas normalnie posucha ,bez podlewania trawa byłaby w opłakanym stanie ,nie mówiąc już o hortkach ,sadźcach i słoneczniczkach pozdrówka
Katkak 20:06, 03 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu to ja Ci zazdroszczę tego deszczu ,u nas normalnie posucha ,bez podlewania trawa byłaby w opłakanym stanie ,nie mówiąc już o hortkach ,sadźcach i słoneczniczkach pozdrówka

Szkoda Jagódko, że nie można się tak zamieniać: Ty mnie trochę słonka, a ja Tobie deszczu . No, ale dziś wreszcie było u mnie słoneczko. Ten deszcz u mnie taki dość agresywny był, bo pucowało, aż strach. No, ale podlane mam, co prawda to prawda .
jola54 21:10, 03 lip 2014

Kasieńko,dziękuję za odwiedziny, dzisiaj nie miałam czasu na fotografowanie,jeździłam do szpitala, wróciłam późno.Ty też dbaj o zdrowie za dwoje i bądź zawsze taka uśmiechnięta jak na awatarku!. Bzu nie wyrzucaj, powinien rosnąć w każdym ogrodzie. Już Ty coś wymyślisz, ażeby pod nim coś ładnego stworzyć. Pozdrawiam ...buziaczki...
Agania 21:34, 03 lip 2014

Kasiu, u Cieie w ogrodzie jest taki sentymentalny i nostalgiczny klimat, taki uwielbiam, można zapomnieć, że się żyje i odlecieć

buziak i głaskam brzuszek