Widać masę pracy za Tobą. Ślicznie wypełniasz ogród roślinami. Konsekwentnie rabata po rabcie. Ja szłam na żywiło a potem zmieniałam i przesadzałam
Żurawki bardzo ładne i bardzo tanie. Moje po 12zł/szt.
Pozdrawiam serdecznie
Asiu, bardzo mi miło, gdy tak piszesz Dosłownie miód na serce się leje staram się i działam zgodnie z planem (no, prawie). Wiedziałam, że metodą prób i błędów można osiągnąć wiele, ale ja już nie jestem taka młoda (stara co prawda też nie) i chciałabym zobaczyć efekty w miarę szybko
Myślę, że pani nie wiedziała, co sprzedaje, u nas żurawki też są po 10-12 zł za sztukę
Pozdrawiam ciepło i dobranoc
Już wygląda wspaniale, za rok-dwa, a co dopiero za 5, będzie busz
Zazdroszczę brzozy w tle - doskonale komponuje się z domem, płot wspaniały też widzę, przy nim słoneczniiczki żółte, czerwona, romantyczna róża - powala!
Aga, bardzo podoba mi się Twój zamysł na posadzenie tak dużej plamy tawułek: to arendsa czy chińskie? Chyba arendsa. Ślicznie się rozrosną, rosną duże i będą przyciagały wzrok
czytałam kiedyś o problemach z różą - chyba jakąś białą - jak wygląda sytuacja w tej chwili? jak sobie poradziłaś? Dopytuję, bo u mnie chyba szara pleśń zaczęła gościc na 3 krzakach (choć nie ma zmian na liściach, ale na szypułkach tak). Martwi mnie to