Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

asiach 23:16, 02 lip 2014

Widać masę pracy za Tobą. Ślicznie wypełniasz ogród roślinami. Konsekwentnie rabata po rabcie. Ja szłam na żywiło a potem zmieniałam i przesadzałam
Żurawki bardzo ładne i bardzo tanie. Moje po 12zł/szt.
Pozdrawiam serdecznie
Napia 23:54, 02 lip 2014

yolka napisał(a)
Starzec kwitnie na żółto czy coś mu z pomiędzy korzeni wyrosło innego?
Pozdrówka zostawiam

Starzec rzeczywiście kwitnie na żółto Dowiedziałam się o tym dopiero w tym roku, bo z powodu lekkiej zimy udało mu się przetrwać
Również pozdrawiam
Napia 23:59, 02 lip 2014

asiach napisał(a)
Widać masę pracy za Tobą. Ślicznie wypełniasz ogród roślinami. Konsekwentnie rabata po rabcie. Ja szłam na żywiło a potem zmieniałam i przesadzałam
Żurawki bardzo ładne i bardzo tanie. Moje po 12zł/szt.
Pozdrawiam serdecznie

Asiu, bardzo mi miło, gdy tak piszesz Dosłownie miód na serce się leje staram się i działam zgodnie z planem (no, prawie). Wiedziałam, że metodą prób i błędów można osiągnąć wiele, ale ja już nie jestem taka młoda (stara co prawda też nie) i chciałabym zobaczyć efekty w miarę szybko
Myślę, że pani nie wiedziała, co sprzedaje, u nas żurawki też są po 10-12 zł za sztukę
Pozdrawiam ciepło i dobranoc

agatanowa 09:55, 03 lip 2014

Napia napisał(a)
Hortensja piękna, sąsiadka mówi, że to Anabelle. Miło by było znać jej imię, ale i bez tego jest piękna

Agnieszka, hej, ale cudna! a w co przybrana?
Bardzo mi się podoba: okazała i zdrowa, chyba nie wykłada się?
asiach 10:03, 03 lip 2014

Napia napisał(a)

Asiu, bardzo mi miło, gdy tak piszesz Dosłownie miód na serce się leje staram się i działam zgodnie z planem (no, prawie). Wiedziałam, że metodą prób i błędów można osiągnąć wiele, ale ja już nie jestem taka młoda (stara co prawda też nie) i chciałabym zobaczyć efekty w miarę szybko
Myślę, że pani nie wiedziała, co sprzedaje, u nas żurawki też są po 10-12 zł za sztukę
Pozdrawiam ciepło i dobranoc

Ogród z dnia na dzień piękniejszy
agatanowa 10:06, 03 lip 2014

Napia napisał(a)
Na razie jeszcze trochę łyso, ale za rok, dwa ten fragment ogrodu zacznie jakoś wyglądać. Oby

Już wygląda wspaniale, za rok-dwa, a co dopiero za 5, będzie busz
Zazdroszczę brzozy w tle - doskonale komponuje się z domem, płot wspaniały też widzę, przy nim słoneczniiczki żółte, czerwona, romantyczna róża - powala!

Aga, bardzo podoba mi się Twój zamysł na posadzenie tak dużej plamy tawułek: to arendsa czy chińskie? Chyba arendsa. Ślicznie się rozrosną, rosną duże i będą przyciagały wzrok

czytałam kiedyś o problemach z różą - chyba jakąś białą - jak wygląda sytuacja w tej chwili? jak sobie poradziłaś? Dopytuję, bo u mnie chyba szara pleśń zaczęła gościc na 3 krzakach (choć nie ma zmian na liściach, ale na szypułkach tak). Martwi mnie to

serdecznie pozdrawiam
Mirella 10:35, 03 lip 2014

Napia napisał(a)
Kwitnie mała hortensja ogrodowa

Ale piękne i Limki masz też dorodne, moja śpiąca królewna jeszcze w uśpieniu, ogród pięknie się prezentuje, fotka z zachodzącym słońcem super
Iwk4 13:53, 03 lip 2014

Napia napisał(a)

Masz piękne różyczki. Znasz je z nazwy?
Iwk4 13:55, 03 lip 2014

Agnieszko, gdzie kupowałaś limlight? Masz takie ładne, a ja u siebie od miesiąca się pytam i nie ma...
Ewik 15:13, 03 lip 2014

Ślicznie u Ciebie,a róże cudne