Wywaliłam jukę, floks szydlasty i wiechowaty. Wysadziłam szafirki, ale było już późno i nie wkopałam ich w inne miejsce. Przy okazji wybrałam sporo kamieni i zasiliłam ziemię kompostem. Już mi niewiele go zostało, ale mam jeszcze przerobiony obornik i gnojówkę z pokrzyw
Zakwita trzykrotka wirginijska. Ciekawe, bo jej sadzonki znajduję w różnych miejscach. Chyba się rozsiewa
Zakwitł posłonek. W południe było trochę słońca i rozwinął się. bardzo lubię tę krzewinkę. Miałam ją kiedyś, ale mi wymarzła.
Cytowane przez wszytskich zdjęcie bajkowe jest. Musisz pokazać jak przytniesz tego Palibina. Bardzo ciekawa jestem tej operacji.
Ale mnie "ruszyło" to zdjęcie poniżej. Mam mroczne skojarzenie z takimi rączkami wystawionymi zza krat. Brr.. Jakieś koszmary. Ale te kamienie naprawdę proszą o uwolnienie.
Reszcie macham na dobranoc.. jutro popiszę.... ale padam na pysk...
I śpiewam tra, la, la.... Pszczółka.. mam piwonię tę najulubieńsza od Mariusza..... to pewne....
Już innej opcji nie ma.. zajrzałam do paszczy I będzie miała 2 kwiaty Tra, la, la...
Ta pierwsza co zakwitnie to prezent od Mariusza, też jestem ciekawa u mnie już szaleją bo sąsiadki nic nie pielą i do mnie wszystko leci zdjęcie sprzed kilku dni zobacz na lewo same chwasty a teraz to wszystko już pyli
Aniu.. podhoduję trochę i będę rozdawać Mogę wysłać też nasiona.
Upierdutałam dziś wszystkie kostrzewy.... w całym ogrodzie.. nie tylko tu było foto przed i wcięło
Hahahaha, dobre, mama zapewne do nasionek od serca pogadała Twoja "matka" też dorodna a ja nie wiem czy będę miała w ogrodzie od razu wysiałam od Ani_antre dostałam ale zmarniały