Hihi - Danusia nie dość, że obtoczona sąsiadami na żywo to jeszcze w sieci
Danuś - nie wiem czy czytałaś, ale chyba się przenoszę na miejsce nowej ławeczki. Mogę mieć dwa?
Ale host tu nie widzę....
Ale zauważyłem, ze jak dostały cienia to mają ciemniejsze obrzeża, także chyba wyblakły od słońca i i ich kolor powrócił u mnie
Projektantka za płotem to świetna sprawa
Tylko nie wiadomo jakie realizacje robi i czy robi to dobrze. No chyba że mieszkasz przed Danusią
Tuje to fajna sprawa jeśli masz za płotem ruchliwą ulicę i niepotrzebnych gapiów. Jeśli uważasz, że już dość Cię zakryły to możesz je zrównać - efekt będzie na pewno fajny.
Ciurkadełko masz super fajne
Projektantka mieszka przede mną i robi realizacje i to świetne ! i to jest Danusia właśnie
Coooooo O_O
No wiesz - i że się od razu nie przyznałaś !!!
Projektantka za płotem to świetna sprawa
Tylko nie wiadomo jakie realizacje robi i czy robi to dobrze. No chyba że mieszkasz przed Danusią
Tuje to fajna sprawa jeśli masz za płotem ruchliwą ulicę i niepotrzebnych gapiów. Jeśli uważasz, że już dość Cię zakryły to możesz je zrównać - efekt będzie na pewno fajny.
Ciurkadełko masz super fajne
Projektantka mieszka przede mną i robi realizacje i to świetne ! i to jest Danusia właśnie
Sebek zazdroszczę Tobie tych kamieni przy domu, ja mam zamiar przerobić mój skalniak i przydałoby mi się kilka, muszę pojeździć po okolicy może coś przykulam