rdzawa gwiazducha?!?!?! znaczy się miedziana?!?!?!
Ciekawość mnie zżera, co tam wymodzisz z tych iglic? Na razie kojarzy mi się z 50 twarzami...
Gosiu toż to chyba 1 raz u Ciebie gracki kwitną ? Ale piękny ten łan
jej, jeże robisz? To co Ty w Beatlesach, ja miewam na kuli bukszpanowej. Błee
Gwiazdy nowe.pamiętam z zeszłego roku.czyli i u Ciebie miedź?
Uuuu Gosia, wstrzeliłam się, bo kilka dni temu kupiłam donice, ceramiczne co prawda, ale pokryte miedzianą powłoką Czekam na Twoje cuda z ciekawością
Czyli jednak gracki kwitną Gdzieś była w tym roku rozmowa i zastanawianie się czy to oby na pewno gracki Moje dwa z trzech też kwitną
Tylko jabu siebie miedzi nie widzę. U mnie wszystko w zimnych kolorach.takie lubię.choć miedź piękna jest
Gosiu gracki fenjomenalne! Lawendowe poodusie cudne, gwaizady artystki zapowiadają się ciekawie. Cudeńka.
Heavy gwiazdy powstają, też jestem bardzo ciekawa co wymodzisz, ja w tym roku mam w planie kule z mchu w białych donicach - niestety plastikowych, ale pewnie jak co roku będzie tylko krakowska choinka
Cześć miedzana Kokoszko
Mam miedziany spray będę malowac
A tak wogole myślałam że ze wstawisz swoją fotke z puszka w reku chciałabym Cię widzieć w akcji
A mi sie zdawało, ze ty sie pozbywałaś beatlesów w tym roku, nawet u mnie w wątku Cię nie dawano pytałam, czemu je wywaliłaś.!