Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Ewik 22:31, 11 lis 2016

Foteczki cudne, az poczułam te słonko na plecach
Rytla 22:33, 11 lis 2016

Urso piękna, jeśli nadal masz chęć na rogale - zapraszamy szybciutko, ledwie cztery zostały, a zdjęcia u mnie
UrsaMaior 07:31, 12 lis 2016

m_gocha napisał(a)
Iza, piękne zdjęcia Czy to Nikon? Pytam, bo trochę się zastanawiam nad zmianą aparatu fotograficznego (oczywiście wiem, że aparat to nie wszystko, bo liczy się fotograf, ujęcie i oczywiście fotografowany obiekt). Jeżeli to Nikon to czy jesteś z niego zadowolona?

Hej Gosia! Dziękuję za pochwały, bardzo cieszą, ale póki mojej zasługi w tym niewiele Przygodę z aparatem dopiero zaczynam, to stary Nikon, może jak się ogarnę bardziej w temacie to Mikołaj przyniesie coś lepszego Pierwsze doświadczenia są jednak takie, że aparat liczy się mniej niż obiektyw

malgol napisał(a)
Piękne zdjęcia i słońce piekne U mnie też dzisiaj było ale fotek nie porobilam bo walczylam że stosem liści
Życzę nadal takiego słoneczka. Wszystkim!

Gosiul, oj świeciło jak ta lala, a potem nagle śnieg! Rzutem na taśmę uporaliśmy się z grabieniem i dosadzaniem grabów, noc nas na tym zastała i zostały tylko donice z tulipanami do zadołowania. Jedna doniczka jeszcze stoi pusta, może dokupię cebulek?

Ewik napisał(a)
Foteczki cudne, az poczułam te słonko na plecach

Dziś będzie mróz haha O ile odważę się wystawić nos na dwór

Rytla napisał(a)
Urso piękna, jeśli nadal masz chęć na rogale - zapraszamy szybciutko, ledwie cztery zostały, a zdjęcia u mnie

Pędzę zobaczyć co mnie ominęło!
UrsaMaior 08:32, 12 lis 2016

No to taka sytuacja u mnie od wczoraj

Kasya 09:31, 12 lis 2016

Iza, dzisiaj mi pasuje podjechać tylko nie wiem czy jesteś

U mnie dzisiaj podobne widoki i w końcu świeci słońce
malkul 17:58, 12 lis 2016

przepiękne te zdjecia. najbardziej urzekły mnei róże pod białą pierzynką
Makusia 18:16, 12 lis 2016

W Wigilię-ja Wam mówię- będzie deszcz i 7 stopni na plusie. Polska pogoda mnie dobijać zaczyna! Ja pamiętam, jak dzieckiem byłam, to pory roku dzieliły się rozsądnie, a teraz w czerwcu przymrozki- toż to szaleństwo!
UrsaMaior 18:20, 12 lis 2016

Gosia, dzięki Pomponella jest niezmordowana. Przesadzałam ją kilka razy, a ona nic! Ciężkie chwile przed nią, bo nie cackam się z różami, ale mam nadzieję, że da radę i w przyszłym sezonie będzie cieszyła oko.
UrsaMaior 18:21, 12 lis 2016

Makusia napisał(a)
W Wigilię-ja Wam mówię- będzie deszcz i 7 stopni na plusie. Polska pogoda mnie dobijać zaczyna! Ja pamiętam, jak dzieckiem byłam, to pory roku dzieliły się rozsądnie, a teraz w czerwcu przymrozki- toż to szaleństwo!

Marta, no weeeź! Nie kracz!!! Ale fakt faktem. Mam zdjęcia z dzieciństwa z tatą na plaży w Świnoujściu, my dwoje, a obok zaspy wielkości taty. Teraz pomarzyć można jedynie...
Karol99 20:02, 12 lis 2016

Czarujące fotki, oby tylko śnieg na święta dopisał.