Irenko, miło, że mnie odwiedzasz. Jestem u Ciebie i kilku jeszcze osób na bierząco. Nie zostawiam wpisów bo mało czasu Tylko nocki zostają
Werbeny wysiane do gruntu chyba się pojawiły, ale jest tyle różnych siewek, że trudno zidentyfikować:
Nie spodziewałam się, że tak ciężko zdejmuje się darń! Zajęło mi to kilka dobrych popołudniowych godzin (przez kilka dni z kolei)- kosztem braku zupki w domu...
Tuje z wyszarpaną darnią prezentują się tak jak na załączonym zdjęciu:
może nie mają serca do ogrodu , bo czas ma właścicielka bo nie pracuje i jest w domu , a i dzieciaki tak ok 5 lat więc już nie tak bardzo absorbujące i można z nimi wiele popracować
miałem gdzieś zdjęcie przedgródka i kawałka przed domem - ale tak też wygląda cała działka ....
Do wynajęcia mam jeszcze kilka mieszkań
Może ktoś pomoże mi je zbyć Jednokodygnacyjne, niepodpiwniczone, ze stropodachem wentylowanym, z pięknym widokiem - można oglądać piękne zachody słońca .... rewelacja - takich mieszkań na rynku nie uświadczysz!!!
Witam serdecznie pierwszy raz na tym Forum. Mam na imię Kasia i zwracam się do Was z prośbą o pomoc - na moim rododendronie pojawiły się plamki ( załączam zdjęcia ). Dziękuję za ewentualne porady, propozycje i sugestie co można z tym problemem zrobić. Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję.
Poziomko, stare deski to drewutnia obsadzona winogronem, a pod nim z jednej strony hosty, a z drugiej tłoczą się floksy, lubczyk, liliowce, paprocie i wszelkie nadwyżki. Z braku zdjęcia inne foto
Karolino, pozostałe hosty również szaleją, deszcz im sprzyja.
A to ostropest śmiało pędzi w górę, niedawno był niewielką sadzonką