Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W miniformacie 12:57, 11 maj 2014

Do góry
Bea napisał(a)
[

Beata.. pomyliłam Cię u siebie z Betą Sorki...... ale tak to jest jak sie czyta na szybko.. i zmieniacie awatarki..... sorki jeszcze raz.
Ale dzięki pomyłce czułam sie zobowiązana przeprosić i to natychmiast... załapałam sie na pokaz orlików... piękne zestawienie kolorów..... ładne zdjęcie.... Wniosek prosty, nawet pomyłki mogą mieć pozytywne strony

A tak swoja drogą słodziak na awatarek może być i to jak najbardziej, wtedy nigdy Cię nie pomylę... bo zawsze będziesz mi sie kojarzyć z Yorkiem.
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 12:54, 11 maj 2014

Do góry
I takie moje dwie opcje:

Z trzema mniejszymi donicami z wiśniami

Z jedną większą z klonem royal red

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 12:52, 11 maj 2014

Do góry
I nie wiem co z tą lawendą po lewej stronie przy kostce... Czy ją przesadzić na obwódkę rabaty pod ogrodzeniem a zerwaną trawę uzupełnić w miejsce lawendy??
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 12:49, 11 maj 2014

Do góry
Porobiłam dziś więcej zdjęć przedogródka. Może doradzicie coś...

Ogrodnik Mimo Woli cd 12:48, 11 maj 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ania skoro piszesz, że pełne orliki się rozsiewają to chyba je polubię. Bo przecież marne 3 sztuki to nie łan... A chciałabym niebieski łan....
Czy ty masz klona shirasawa? Bo sobie takiego kupiłam.... I nie wiem czy da radę.... Szybko rośnie?

I jeszcze miałam w rękach orange dream ale odłożyłam.... Może kupić? Tani był a na zdjęciach jest piękny...

Rozsiewają się.. tylko nie grzeb wiosną w ziemi za bardzo.
To pod azaliami siewki werbeny i orlik.. wszytko do usunięcia.. lub do przesadzenia lub do rozdania.. mam tego dużo.. i muszę wypielić.. i tu orlików nie ma.. a sie wysiał

Tu udało sie przemycić siewkom przed pieleniem pod dzwonkiem poszarskiego.. a piele dokładnie by mi nie zagłuszały sie potem rośliny...

A tu cwaniaczki uchroniły sie przed pieleniem w kamykach na macie!!!!!! i pod kamieniami..... jak za dużo nie grzebiesz w ziemi w celu zruszania (a tego nie robisz bo masz korę jak i ja)... wiec tylko dobrze patrz gdzie sie schowały skubane
Miłorząb dwuklapowy - Ginkgo biloba 12:43, 11 maj 2014

Do góry
Mam prosbe. Moj Mariken dostal przymrozkiem dosc mocno po listkach i paczkach.
Co powinnam zrobic, zeby mu pomoc a nie zaszkodzic. Poobrywac listki i pousuwac zmrozone paki? Poczekac i niec nie robic czy moze przyciac?

Bede wdzieczna za rade:

tuz po przymrozkach

Stan aktualny
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:40, 11 maj 2014

Do góry
Bea napisał(a)
Nie wiem ,

może słodziakowy????

Beata... sorki.... pomyliłam Ciebie z Beatą z Pomorza .. dwie zmieniacie awatarki. .a ja próbuję na szybko każdemu odpowiedzieć.. ot cała ja.. zakręcona....
Ale swojego słodziaka możesz dać To już nie pomylę Podrap Yorka za uszkiem.... bo chyba o tym słodziaku piszesz I sorki za pomyłkę.... co nie zmienia faktu, że zmieniasz też awatarki

Na przeprosiny dam Ci fotkę ekipy, która idzie w busz coś kręcić Bo znalazłam jesz cze taką

Ogród... reni 12:39, 11 maj 2014

Do góry
Miłej niedzieli

Boćkowe perypetie ogrodkowe 12:39, 11 maj 2014

Do góry

Mina mowi wszystko, zamiast miziac futro to ja kfiatki fotografuje

Fajnie wyszło, a całkiem dobry pomysł mi podsunęłaś
Bo ja też mam białe pelargonie w hodowli i chciałam do nich granatowego heliotropa dać, ale może być też lobelia

O tych trawach poczytałam,
i chyba przy buchanani zostanę
nie ekspansywne.
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:35, 11 maj 2014

Do góry
bociek napisał(a)
Nie no Anek, musze w te pedy orliki zamawiac. Jarzebiny nie posadze, ale orliki tak

A tu wrzucam fotke tojesci od Ciebie. Zobacz jak sobie radzi u mnie Z serca dana z sercem przyjeta to nie grymasi

Piekne te Twoje fioletowe grona Wszystko u Ciebie kipi wprost.

A co do gotowania, nie przejmuj sie, jak chcesz to zrobimy pospolite ruszenie i Ci wszystko przyrzadzimy a Ty tylko pomieszasz w garach na wizji

Wiem, że zawsze mogę na Was liczyć
A to foto z 2012 roku.. też fociłam tłuste bzyczki na tych orlikach
Leśne Wzgórze 12:35, 11 maj 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)

Muszę dokupić jakąś stylową miseczkę na wodę - ta tymczasowa, ale jak widać Matylda korzysta na maksa

Jakie Ty masz piękne latarenki... i ja się fajnie Matylda komponuje kolorystycznie do całości... Ślicznie fotki
Ogród cichy i przytulny 12:34, 11 maj 2014

Do góry
Jag_58 napisał(a)

Asiu współczuję pogody w końcu niedziela i mogłoby być ładnie ,u nas chociaż nie pada ,ale jest wietrznie .Asiu mój M sam pekluje i wędzi ,mamy grilla i M go trochę usprawnił i dodatkowo spełnia rolę wędzarni ,wstawię zdjęcia u siebie po uwędzeniu szynek
U Ciebie również smakowicie to wygląda

Czyli pisz wymaluj sytuacja podobna jak u nas.
Nasze palenisko wygląda tak

a jak wędzi okłada boki i jest tak

Życzę smacznego i miłej niedzieli.
p.s. o na chwilę wyszło słońce ale wiatr wieje i wszystkim miota - duje
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:33, 11 maj 2014

Do góry
Bea napisał(a)
Ania ty się nie przejmuj bo to nie chodziło o umiejętności gotowania tylko o garnek.

Orliki śliczne, białe cudne, a o Muminek zdeklasował wszystko.

Pozdrawiam

Znów inny awatar... a Ty wiesz jaki chcę!!!!!!!!!!!!!!!!

I widać jak sie pnącze mocno okręca na pergoli...

Doktoryzuję sie z moich glicynii.. i jedną mam chińską, a drugą kwiecistą.
Kwiecista (ta na foto) to albo Honbeni albo Ludwik Lawin... jedna i druga odmiana dostępna w Polsce, ale foto w zależności od szkółki różni się bardzo... i sam diabeł nie dojdzie co mam.... potrzeba fachowca.

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 12:32, 11 maj 2014

Do góry
anna_g napisał(a)
i inne - też od Mamy

Aniu, pięknie i kwitnąco się zrobiło
Twój ogród ma następną niesamowitą odsłonę
A róża już kwitnie, to jakaś wczesna odmiana czy zima w tym roku szybko nadejdzie- przepraszam za skojarzenie-wolałabym ten pierwszy wariant
Zakochana w ogrodach 12:28, 11 maj 2014

Do góry
Iwonka -----oooooo pierwsza seta Gratulacje .Fajna skrzynia zakupy chyba na rozsadę i ból głowy ---gdzie to wsadzić ?????Pozrawiam i lecę Tak dziwnie zrobine zdjęcie ale kwiatuchy dla Ciebie
Blaski i cienie nowego życia 12:25, 11 maj 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
Ulcia buziam serdecznie
Cofnę się zobaczyć co tam u Ciebie w trawie piszczy

Ewciu krwiste żurawki cudnie kwitną- muszę obrzeżem podsadzić runianką- tak zdecydowałam
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 12:25, 11 maj 2014

Do góry
i inne - też od Mamy

a na koniec coś "dla ciała" - już wkrótce...
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 12:23, 11 maj 2014

Do góry
Ogród, który ciągle zmieniam 12:21, 11 maj 2014

Do góry
Asiu dla Ciebie uwędzone szynki i kiełbasa ,udoskonalony grill ,spełnia teraz dwie funkcje
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 12:21, 11 maj 2014

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies