Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 21:38, 25 cze 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Tak to możesz mnie meczyc kazdego dnia .....PIEKNIE

Bardzo bym chciała ...czasu jednak mało...ale cosik o tym wiesz?
Sebek 21:39, 25 cze 2014

Ale urósł!!! Ojjj posypią się zaraz calusy od cioć Ja oczywiście jak zawsze ogarniam jeszcze drugi plan i bossssską lampę wypatrzylem
Zeta 21:40, 25 cze 2014

Magda70 napisał(a)
A gdzie fotki warzywnika?? Pokaż brokuły bo ja nie mam

I dawaj na urlop nad morze...nasze morze oczywiście!

Na urlopie byłam w Zakopanem....ale nie odpoczęłam.....teraz odpoczywam...hahaha......nad morzem będę we wrześniu jak będzie pogoda
A warzywnik zfoce jutro
Zeta 21:43, 25 cze 2014

Borbetka napisał(a)
Nacieszyłam Zetko oczy. Ależ masz wymuskane!!! A głazy ... są po prostu ... słów mi brak. To podwyższenie rabaty bardzo mi się podoba. U mnie ograniczone możliwości sadzenia host. Ślimaczyska muszę wytępić.

Dzięki ...u mnie Piaski więc i slimaków brak
Zeta 21:44, 25 cze 2014

Sebek napisał(a)
Szałwiom zetnij kwiatostany i może parę liści - kłosy nie będa zbyt długie, ale będzie ich kilka Właściwie już możesz zerknąć gdzie zaczęły odbijać i tam przyciąć A rabata kulkowa po prostu boska!!! Moje kulki jeszcze nieufryzowane, ale niech no tylko przestanie padać!!!

Dzięki Seba dopiero się uczę bylin hihih....rabata kulkowa też mi się podoba ...a najfajniejsze ze te kulki jeszcze parę dni temu nie były kulkami .....a kupione jako krzaczory
Zeta 21:46, 25 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Jak pięknie u Ciebie Zetko, kompozycje perfekcyjnie dopracowane, tylko kopiować

Chyba po to jest to forum ...żeby podpatrzeć ...zapytać ....skopiować.... proszę bardzo ja siem nie obrażam....sama też trochę ściągam hihi ....np róże od Madżen niby nie lubię a zachwyciły mnie i kupiłam
Zeta 21:47, 25 cze 2014

malkul napisał(a)
Własnie pokaż brokuły
ja w tym roku pierwszy raz siaąłm i już zajadam urosły mi giganty samczne i zdrowe, np. dzis na obiadek ścięłam jednego i do tego gotkowe mięsko. (niestety dietke mamy z mężem)

U mnie kalafiory większe ...a brokuły coś mi kwitną a chyba nie powinny ....niewiem bo mam pierwszy raz?
Zeta 21:49, 25 cze 2014

Jag_58 napisał(a)
Zetko co za piękne zmiany ,rabaty jak z Danusiowego ogrodu tylko podziwiać ,bardzo ładnie to wszystko skomponowałaś i szybko się uwinęłaś

Szybko sie uwijać bo i odpocząć chcę i popatrzeć ...teraz jeszcze korę rozsypuję....i kanapy nowe zamówiłam będę leżeć hihihih i podziwiać
Zeta 21:50, 25 cze 2014

Sebek napisał(a)
Ale urósł!!! Ojjj posypią się zaraz calusy od cioć Ja oczywiście jak zawsze ogarniam jeszcze drugi plan i bossssską lampę wypatrzylem

Seba nic się przed Tobą nie ukryje??? hahahahah
Zeta 21:55, 25 cze 2014

Moje nowe skarby

A w nich vertigo

Kuleczki

Jeżówka southern belle