Martuś wrzucam fotki tych miejsce, gdzie przydałaby się wizualizacja, jak by jakieś inne zdjęcie było potrzebne to też wstawię dziękuję za pomoc buzia dla Ciebie :* :* :*
tu jeszcze ujęcie ze szmaragdami po całej linii muru
i ta strona z pergolą, wiązami, rh i całą resztą cięzko jest to uchwycic w całości, i jeszcze siatka nie rozebrana, ojj muszę lepsze zdjęcia porobić
i ta moja nieszczęsna sklejka całości, muszę nauczyć się robić panoramiczne zdjęcia
Przepraszam za 2 nadliczbowe zdjęcia ale nie chcialam tego rozbijać na 2 osobne wpisy
I jeszcze brakuje jednej której zapomniałam obfotografować
Wczoraj przywieźliśmy domek dla dzieciaków, Franek już się z nim zapoznawał, teraz tylko czekać na kuzynostwo które przyjedzie go oglądać Pozostanie pomalować i będzie jak ta lala
Obiecane wczoraj skrzyneczki parapetowe z kwiatuszkami, zdjęcia jeszcze z wieczora, więc nie wszystkie są super jakości, a poza tym roślinki muszą się w nowym miejscu zaaklimatyzować
Skoro siedzę i nic nie robię...to trochę poprojektować by się przydało
Kto ma pomysł jak poprowadzić linię rabat po lewej stronie żeby pasowało do prawej?
Musi tam być koło żwirowe z huśtawką i warzywnik Żeby nie było za łatwo
Ten ostatni- buterfly- kiedyś mi podmarzł, przycięłam i rośnie jak widzisz w formie krzaczki....
A teraz uszkodzenia po przymrozkach majowych- co począć???
Dzięki wszystkim- zmieniam barwy- z fioletowo granitowych na zielono żółte
Posadzone skalniakowe- ale to nie skalniak ( ostrzegam) tylko taka rabata żwirowa....
Słonecznice- podobnomjednoroczne, szkoda, ale sa urocze jak w słońcu rozwijają swoje kwiatki