Kasiu czy my na pewno jesteśmy w małym ukochanym ogródeczku pokazujesz piękne rośliny w cudownym ogrodzie ,ja sie zastanawiam gdzie Ty to wszystko mieścisz ślicznie
Witaj specu od upychania Twoje tawułki są śliczne, moje podobnie jak u Zbyszka dopiero w pąkach Widzę że masz liatrę. U mnie dopiero pierwszy rok, ciekawa jestem jak długo ona kwitnie.
Gosiu jestem pewna, że będzie fajnie . Już nie mogę się doczekać . Wy z pewnością też bawicie się świetnie i tak trzymać . Wieeeelkie buziolki . Odezwę się jutro po powrocie . Wyściskam Kasię od Was .
Tak Jagódko To wciąż ten sam ogródeczek . Upycham to tu, to tam i jeszcze się mieści. Szkoda, że z drzewami nie jest tak prosto jak z bylinami . Ale bym już busz miała
Ewciu liatrę mam już kilka lat, tę fioletową. Ale jak długo kwitnie.... Cholera, nie wiem . Jakoś nie zwracałam na to specjalnej uwagi . W tym roku zwrócę i odpowiem. Ale nie tak krótko, bo pamiętam, że w zeszłym roku wyjeżdżaliśmy na wakacje na 10 dni i już zaczynała kwitnąć, a jak wróciliśmy to jeszcze chwilę kwitła. Więc chwilę kwitnie .