U znajomej było - 6, u mnie koło -4, ale nic nowego nie padło choć bilans strat jest spory.
Aniu, norweska śledzę na bieżąco, mocno tym razem się pomylili za żurawkę dziękuję
Aguś postanowiłam czynnie pomóc Ci w wyborze roślinki -klon czy magnolia, a ponieważ klon jest już w sprzedazy i w super cenie to popatrz jak on wygląda bo to ta sama odmiana. (Ja w tym roku kupiłam za 45 zł wiec ta cena jest bardzo dobra).To jego zdjecie dziś robione
Byłam wczoraj z wizytą u Asi Bardzo miła i gościnna z niej Ogrodowiczanka. Ma też dużą wiedzę, którą chętnie się ze mną dzieliła. To pierwsza osoba z Ogrodowiska, którą spotkałam. Dziękuję Asiu, za pomoc i za piękne roślinki, tym bardziej, że samodzielnie wyhodowane! Było mi bardzo miło Cię poznać A tu kilka zdjęć z Twojego pięknego ogródka. A tu Moja
mróz mi chyba uszkodził szałwię, środeczki takie czarne plamki mają , odbiją? Mam je od ubiegłego roku i nie wiem jak się regenerują po takich przymrożeniach wiosennych
Jutro popatrzę jakby między drzewami ulokować Twoją wersję ścieżki - bo nie czarujmy się, musiałabym być geodetą i każde drzewo wymierzyć i na papier przenieść by wyszło dokładnie jak w rzeczywistości...
Witam serdecznie!
U mnie trwaja prace ogrodowe wlasnie dzis jeszcze rozsadzalam zurawki. Z kilku doniczek zrobilam kilkadziesiat Niestety w zwiazku z tym maja po kilka listkow i jak na nie patrze to az mi ich zal takie malutkie sa Posadzilam tez 3 hortensje lime..., 6 polar bear i 6 vanilla fraise. A na jutro mam zaplanowane sadzenie 4 serbow, ktore wczoraj kupilam.. na razie nie ma co pokazywac bieda z nedza hortensje nie kwitna, zurawki ledwo widac i jeszcze duuuuzzzzo pracy przede mna... ale jak skoncze na pewno bede pokazywac!
BARDZO goraco pozdrawiam!!!!
A to tak dla zobrazowania moich mikroskopijnych żurawek i hortensji jeszcze w stanie prawie bezlistnym również niewidocznych