Wczoraj w drodze do pracy zobaczyłam taki piękny widok widać moją Gazelę zrobiłam fotkę, byli bardzo sympatyczni,ten widok pozytywnie wpłynął na cały mój dzień
Mirella, fantastyczne te kamienie! Szara porowata niejednprodna powierzchnia zestawiona z jasnoróżowymi pięknościami - cudo. Twój ogród stale mnie zadziwia i zachwyca! Pozdrawiam i życzę słonca na weekend
Zbyszek, dziękuję, drzwiczki z patyną , drewno jest tam ułożone tylko na chwilę, nie miałam gdzie go ułożyć, teraz jest już drewutnia to drewno przełożę.
Agnieszko, widziałam takie zestawienia będąc w Prowansji, kamień, lawenda ,róża, bardzo subtelnie to wygląda, przeniosłam ten pomysł do swojego ogroduPozdrawiam.
Mirella, ten kamień to przypadkiem nie z innej planety? Bo że z odległej krainy to wiadomo Sam do Ciebie przyleciał, czy pojechałaś po niego? Ty na rowerze to i w kosmos pewnie dałabyś radę
Ania, pojechałam i znalazłam.
Rower to zamiennik , może równie fascynujący jak miłość do Gór, bez tego nie ma nic, muszę coś robić bo tak już mam, a kosmos ?............ dałabym radę.