Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:38, 23 gru 2016

Do góry

Magia Świąt Bożego Narodzenia to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, wesoły śmiech dzieci, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Jednak najbardziej magiczną rzeczą jest miłość, która w te dni szczególnie ciemności odstrasza...

Wesołych Świąt dla wszystkich odwiedzających mój wątek.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:29, 23 gru 2016

Do góry
Kochani)))))
Bardzo Wam dziękuję za tyle serdecznych słów Jest to niezwykle miłe
Zrobiło się u mnie klimatycznie dzięki tym wszystkim ozdobom ... jednak choinka taka sama jak w ubiegłym roku ... króluje szarość i ecru
Sporo osob zainteresowanych jest pewnie tym jak została oceniona szopka corci ... niestety minimalizm został jedynie wyróżniony aczkolwiek najpiękniejszy na prezent dla sponsora/przyjaciela szkoły C'est la vie ... ale i tak uważam, że najważniejsze w życiu to pozostać wiernym sobie
Tu ma być ogród :) 10:40, 23 gru 2016

Do góry
Piękny bożonarodzeniowy klimat stworzyłaś))))

PS. Też mnie intryguje ten biały wianek
Ogród Marty 09:15, 23 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Klimatycznie się zrobiło

Ogród z uśmiechem 22:31, 22 gru 2016

Do góry
ren133: reniu, magnolia rośnie teraz przy tej ścianie i baaardzo mi choruje, tam są duże podmuchy wiatru, więc pewnie po raz kolejny będe musiala ja przesadzać Pewnie posadzę ją po lewej stronie (na planie calości ogrodu) przy posadzonych juz choinach kanadyjskich. Może tu ja oslonią. Poza tym tak: trawy, kulki, róże

MonikaA Monika, jesteś niesamowita dzięki za nowe plany Tak to jeszcze nie myslałam. Po prawej stronie ogrodu te linie są super Z lewej strony chyba bylyby za szerokie - Danusia pisała, że 3,5 - maX 4 metry;(
Co do hortek - mam je akurat naprzeciwko tej planowanej rabaty - limki razem z żurawkami Vanilki są po prawej stronie domu, tam, gdzie rysowałaś te fajne łuki
Gaiki drzewkowe - brzozy bardzo lubie ale mam za ogrodzeniem tryliony brzóz Myślałam początkowo aby posadzić kilka po lewej stronie altany, na ścianie lasu a wyciąć t leśną, ktora rośnie sama u mnie

Kasia_CS: Dzieki Kasiu za kciuki, bedą potrzebne

Kindzia Kasieńko, a pomarzyć to se nie mogę Właściwie to eM sobie marzy, ze przesadzać nie będzie hehe Dzięki za przypomnienie o tej szerokości rabat
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:49, 22 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Myśl co chcesz i tak Ci zazdroszczę teściowej

kasja83 napisał(a)

Dobra teściowa nie jest zła

Chwalę swoją również
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 17:05, 22 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
KAsiu Ładnie Ci ten wianek wyszedł taki równiutki z krótkich gałązek robiłaś? bo tak ładnie się układają w jedną stronę ... kurczę ja tak nie umiem podpowiedz proszę

no masz...myslalam ze widac od razu ze to gotowy bo taki rowniutki
tym bardziej ze pisalam ze czasu brak
jest z krociutkich, prostych galazek powtykanych w takie cos...
i przeplecionych mnostwo malutkich ledow
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 15:55, 22 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
I obiecane zdjęcia frontu

O rzesz jasna chol... Ideał. Po prostu ideał.
Anna i Ogród 15:44, 22 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

ja też tak ubieram

zoja napisał(a)

ja tak samo
zupełnie odwrotnie niż Ania, ale tak tez wychodzi ładnie

tulucy napisał(a)
I ja odwrotnie, zawsze od światełek zaczynam. Bo tak mnie tata wyszkolił wieki temu... Nasza już ścięta, ale jeszcze nie obsadzona, dopiero w piątek przyjdzie do domu, a ubieranie w sobotę...

No to wychodzi na to że robię odwrotnie Mnie nikt nie szkolił. Sama taką metodę obrałam tzn. metodą prób i błędów.
Ale i tak cieszę się że Wam się podoba. Mi bardzo i mojemu eMowi też.
Moja codzienność - ogród Oli 11:11, 22 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
łaaaaaałł!!!!!

Rojodziejowa napisał(a)
Pięknie

amelia_b napisał(a)
I jak teraz żyć, ja się pytam?

chyba tak samo
Agania napisał(a)
Ach ta miedź z akcentami świątecznymi...super miałaś pomysł

ewa004 napisał(a)
Olcia no pojechałaś nieźle......

Hogata napisał(a)
No wianek bardzo mi się też podoba. I te rogi bomba.
Super Ola

AngelikaX napisał(a)
Śliczne dekoracje najbardziej urzekł mnie modrzewiowy wianek - taki delikatny choinka bardzo odważna

ren133 napisał(a)

Bardzo podoba mi się ten wianek)))
Konsekwencja w ozdobach jak zwykle ze wszystkim u Ciebie

Chyba na tyle już mnie znacie i wiecie, że tak właśnie lubię

UrsaMaior napisał(a)
Gosia, wpadaj do mnie, modrzewi Ci u mnie dostatek, mam ich już po kokardkę, bo ciągle trzeba zbierać

Ola, przeleciałam fotki, pysznie jest! Mój synek powiedziałby: LUBI, LUBI!

LeniwaOla napisał(a)
Ależ pięknie trafiłam.

Co za smak! Co za wyczucie! Ogromne wrażenie na mnie zrobiłaś. WSZYSTKO mi się podoba.

Dokładnie to samo pomyślałam...

dziękuję Wam serdecznie

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 10:55, 22 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Ale jak Amica skoro nie mają mikro?

Amica nie ma mikro w macie czarnym.W szkle mają,ale to też jeszcze kwestia dopasowania,czy odcieniem będą do siebie pasować.zwariować można
Moja codzienność - ogród Oli 10:34, 22 gru 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
[img

Bardzo podoba mi się ten wianek)))
Konsekwencja w ozdobach jak zwykle ze wszystkim u Ciebie
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 10:27, 22 gru 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
VINI VIDI ale czy VICI?

Agania macałam ten piekarnik z Amici, który Ci się podobał-w sklepie był upalcowany,ale to zakładam, że nikt go tam po prostu nie czyścił-ja jak przklejałam łapki to nic nie było widać. Się okazało, że podobne funkcje-poza termosondą ma front szklany EB525VBA+IN. I teraz muszę się jeszcze wybrać do Bielska-bo tam w markecie obejrzę na żywo Gorenje.I dopóki znów nie namieszam-to będę się ostro przyglądać tym dwóm

Ale jak Amica skoro nie mają mikro?
Ogród Nety- moje marzenie 10:21, 22 gru 2016

Do góry
Nett napisał(a)
U mnie w tym roku baaaardzo oszczędnie z ozdobami, więc nie ma się czym chwalić, ale żeby dac znać, ze zyję- dla wszystkich zaglądających kilka fotek

Widzę, że i u Ciebie zrobiło się świątecznie
Piękna ozdoba
Mam nadzieję, że już ze zdrówkiem lepiej
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 09:33, 22 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Dobra teściowa nie jest zła
Typografia ogrodu 09:30, 22 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Ja od kilku lat robię ciągle ten sam ... dmuchany raczej
ja też od wielu T xam.sle my lubimy ciezkie serowe serniki
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 09:17, 22 gru 2016

Do góry
kasiek napisał(a)

No o jestem z Toba w temacie spiżarni - bo jest jednym z 2 pomieszczen które robię Tam płytki już miałam ale ściany tragedia - skuwali do wys. 1,5 metra i kładli nowe tynki, wczoraj gipsowali a dziś już przecierka i pierwsze malowanie (w pt drugie i finał).
Myślałam o dodatkowej zamrażarce ale eM mnie zgasił że jego mama daje nam tyle żarcia że tylko czeka na pretekst - tj. dodoatkową zamrazarkę by upchać ją po brzegi Dla tych co zazdroszą takiej teściowej dodaję że obrywamy co m-c za zbyt słabe jedzenie, bo człowiek przecież na zimę dużo żreć musi
Kupiliśmy już 2 regły, więc jak tylko panowie skończą to je tam wkładamy i kupujemy kontenerki i koszyczki Do zobaczenia jutro bo wracam do roboty

Typografia ogrodu 09:14, 22 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
no teraz to już mam tremę daj znac jak poszło.kazdy lubi inny sernik.jedni dmuchane inni ciężkie.Ciekawe jak trafi w Twój gust.pamietaj że tocporcja na mniejszą formę np tortowa okrągła. a nie na dużą blachę.

Ja od kilku lat robię ciągle ten sam ... dmuchany raczej
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:12, 21 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Mam nadzieję, że będą migawki kuchni
W spiżatni najważniejszy chyba regał a potem różne skrzynki, pudełka, pojemniczki ... a w tym najlepsza jest chyba Ikea

W spiżarni muszę wprawić drzwi samo skrzydło, do wykonania sufit podwieszany, malunek ścian, chłodziarko-zamrażarka komin Bosha zostaje, słupek z szafkami, w jednej jest przewidziana otwarta półka na mikro do wykonania, a reszta to regał z koszami lub skrzynkami, ale jak ma to wyglądać docelowo....?....chciałabym mieć fajowo...Ikea pomoże

U mnie będzie kuchnia wsiowa,sama nie wiem co z niej wyjdzie, gdzie tam jeszcze do migawek
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:04, 21 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

wow ... ale sprzęcior!!!

eM ma drona, ja mam i robota
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies