Joasiu z kręciołem jeszcze bardziej polubiłby odkurzać...panowie barszo lubią go prezentować...u mnie nie lubią odkurzać, bo zawsze po nich poprawiam, a po mnie nie miał już kto poprawiać, taki pomocnik był mi przeznaczony
Buziaczki
Mam nadzieję, że będą migawki kuchni
W spiżatni najważniejszy chyba regał a potem różne skrzynki, pudełka, pojemniczki ... a w tym najlepsza jest chyba Ikea
W spiżarni muszę wprawić drzwi samo skrzydło, do wykonania sufit podwieszany, malunek ścian, chłodziarko-zamrażarka komin Bosha zostaje, słupek z szafkami, w jednej jest przewidziana otwarta półka na mikro do wykonania, a reszta to regał z koszami lub skrzynkami, ale jak ma to wyglądać docelowo....?....chciałabym mieć fajowo...Ikea pomoże
U mnie będzie kuchnia wsiowa,sama nie wiem co z niej wyjdzie, gdzie tam jeszcze do migawek
Moje klonowanie się zaowocowało dwoma dniami urlopu bo niestety zaczyna mnie łapać zapalenie tchawicy co przy astmie szybko w oskrzela może przejść
Jutro do lekarza lecę po coś mocniejszego bo inaczej urlop zamiast w piekarniku i święta zamiast z rodziną w łóżku przyjdzie spędzić
No o jestem z Toba w temacie spiżarni - bo jest jednym z 2 pomieszczen które robię Tam płytki już miałam ale ściany tragedia - skuwali do wys. 1,5 metra i kładli nowe tynki, wczoraj gipsowali a dziś już przecierka i pierwsze malowanie (w pt drugie i finał).
Myślałam o dodatkowej zamrażarce ale eM mnie zgasił że jego mama daje nam tyle żarcia że tylko czeka na pretekst - tj. dodoatkową zamrazarkę by upchać ją po brzegi Dla tych co zazdroszą takiej teściowej dodaję że obrywamy co m-c za zbyt słabe jedzenie, bo człowiek przecież na zimę dużo żreć musi
Kupiliśmy już 2 regły, więc jak tylko panowie skończą to je tam wkładamy i kupujemy kontenerki i koszyczki Do zobaczenia jutro bo wracam do roboty