Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:39, 21 gru 2016

JoannA napisał(a)
Kręcioła już prawie kupiłam, ale po chwili zawahania odłożyłam na miejsce. Przecież mój eM bardzo lubi odkurzać Nie będę mu odbierała tej przyjemności.
Buziaki Agusiu

Joasiu z kręciołem jeszcze bardziej polubiłby odkurzać...panowie barszo lubią go prezentować...u mnie nie lubią odkurzać, bo zawsze po nich poprawiam, a po mnie nie miał już kto poprawiać, taki pomocnik był mi przeznaczony
Buziaczki
ren133 20:49, 21 gru 2016

Agania napisał(a)

Dziewczyny:
kręcioł

wow ... ale sprzęcior!!!
ren133 20:51, 21 gru 2016

Mam nadzieję, że będą migawki kuchni
W spiżatni najważniejszy chyba regał a potem różne skrzynki, pudełka, pojemniczki ... a w tym najlepsza jest chyba Ikea
Agania 21:04, 21 gru 2016

ren133 napisał(a)

wow ... ale sprzęcior!!!

eM ma drona, ja mam i robota
Agania 21:12, 21 gru 2016

ren133 napisał(a)
Mam nadzieję, że będą migawki kuchni
W spiżatni najważniejszy chyba regał a potem różne skrzynki, pudełka, pojemniczki ... a w tym najlepsza jest chyba Ikea

W spiżarni muszę wprawić drzwi samo skrzydło, do wykonania sufit podwieszany, malunek ścian, chłodziarko-zamrażarka komin Bosha zostaje, słupek z szafkami, w jednej jest przewidziana otwarta półka na mikro do wykonania, a reszta to regał z koszami lub skrzynkami, ale jak ma to wyglądać docelowo....?....chciałabym mieć fajowo...Ikea pomoże

U mnie będzie kuchnia wsiowa,sama nie wiem co z niej wyjdzie, gdzie tam jeszcze do migawek
sylwia_slomc... 21:55, 21 gru 2016

Agania napisał(a)

Brakuje mi wolnego, mam nadzieję, że w piątek dostanę urlop, jutro mam szkolenie, eM delegacja Warszawa, w czwartek z kotką do Weta i w piątek ostatnie zakupy i 6 kg karpia u mnie wigilia...potrzebuję się rozklonować mocno nad tym pracuję

Moje klonowanie się zaowocowało dwoma dniami urlopu bo niestety zaczyna mnie łapać zapalenie tchawicy co przy astmie szybko w oskrzela może przejść
Jutro do lekarza lecę po coś mocniejszego bo inaczej urlop zamiast w piekarniku i święta zamiast z rodziną w łóżku przyjdzie spędzić
Agania 22:03, 21 gru 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Moje klonowanie się zaowocowało dwoma dniami urlopu bo niestety zaczyna mnie łapać zapalenie tchawicy co przy astmie szybko w oskrzela może przejść
Jutro do lekarza lecę po coś mocniejszego bo inaczej urlop zamiast w piekarniku i święta zamiast z rodziną w łóżku przyjdzie spędzić

Oj Sylwia nie poddawaj się..to gorączka przedświąteczna jest...Zdrówka ci życzę
Buź
Madzenka 06:42, 22 gru 2016

Ja tez nie wiem co to kręcioł?
Agania 07:17, 22 gru 2016

Marzenka kręcioł to taka nazwa własna....linkowałam dziewczynom w pierwszym poście na tej stronce
kasiek 08:42, 22 gru 2016

Agania napisał(a)

W spiżarni muszę wprawić drzwi samo skrzydło, do wykonania sufit podwieszany, malunek ścian, chłodziarko-zamrażarka komin Bosha zostaje, słupek z szafkami, w jednej jest przewidziana otwarta półka na mikro do wykonania, a reszta to regał z koszami lub skrzynkami, ale jak ma to wyglądać docelowo....?....chciałabym mieć fajowo...Ikea pomoże

U mnie będzie kuchnia wsiowa,sama nie wiem co z niej wyjdzie, gdzie tam jeszcze do migawek

No o jestem z Toba w temacie spiżarni - bo jest jednym z 2 pomieszczen które robię Tam płytki już miałam ale ściany tragedia - skuwali do wys. 1,5 metra i kładli nowe tynki, wczoraj gipsowali a dziś już przecierka i pierwsze malowanie (w pt drugie i finał).
Myślałam o dodatkowej zamrażarce ale eM mnie zgasił że jego mama daje nam tyle żarcia że tylko czeka na pretekst - tj. dodoatkową zamrazarkę by upchać ją po brzegi Dla tych co zazdroszą takiej teściowej dodaję że obrywamy co m-c za zbyt słabe jedzenie, bo człowiek przecież na zimę dużo żreć musi
Kupiliśmy już 2 regły, więc jak tylko panowie skończą to je tam wkładamy i kupujemy kontenerki i koszyczki Do zobaczenia jutro bo wracam do roboty