Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Lek na całe zło czyli mój ogród 22:37, 21 kwi 2014

Do góry
Tulipanki w pełnym rozkwicie

Mój 4 arowy azyl... 22:37, 21 kwi 2014

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Migdałek w tym roku marny

kwiaty jabłoni jeszcze w pączkach

U sąsiadki z płotem jest migdałek, po kwitnieniu z mojej strony porządnie podcięłam bo zasłaniał mi piwonie i zakwitł bardzo obficie nie mogłam zrobić zdjęć dzisiaj bo rozładowały mi się baterie pozdrówka Basiu
Mój 4 arowy azyl... 22:34, 21 kwi 2014

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Pierwszy kwiatek goryczki bezłodygowej

ułudka zadomowiła się szybko

kwitnie czereśnia

W moim coś goryczka bezłodygowa słabiutka, będę musiała zmienić jej chyba miejsce nie wiem jak brałam z rajskiego floksy ale chyba będę miała tylko te pierwsze na Twoim zdjęciu no i kanadyjskieułudka do kupienia
W ogródku Ani 22:33, 21 kwi 2014

Do góry

Mój 4 arowy azyl... 22:32, 21 kwi 2014

Do góry
Wyraźnie pozowała mi jakby oswojona była

Lek na całe zło czyli mój ogród 22:30, 21 kwi 2014

Do góry
aldonaz napisał(a)
Trochę wiosny z mojego ogrodu.

takiego irysa nie mam masz nazwę? śliczny
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:30, 21 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Ania frontowa z kulkami i klonem i tulipanami wygląda zjawiskowo

Muszę tylko uestetycznić ochronę przeciwko psową .. bo wygląda to jak wyrzut sumienia.. ale musi być, bo mi piesio wszystko tam wykopie... pamiętasz jak pokazywałam jak sie wylegiwał na najbardziej reprezentacyjnej rabacie
Pies esteta

Potem wykopał i poszarpał wszystkie żurawki
Życie w wiejskim ogrodzie 22:30, 21 kwi 2014

Do góry
Mój najpiękniejszy kwiatuszek

Mój 4 arowy azyl... 22:26, 21 kwi 2014

Do góry
Migdałek w tym roku marny

kwiaty jabłoni jeszcze w pączkach

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:24, 21 kwi 2014

Do góry
Kasik napisał(a)

Ale pięknie. Jeśli to jest takie mimochodem upychanie, to wyobrażam sobie jak wyglądają nie upchane.

A donice też fajne. Taka szarość z tym różem komponuje się rewelacyjnie.

Nie upchane wyglądały cudnie .. ale jutro synuś będzie mi układał kostkę przed szklarnią... a one kolidują z nią

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:23, 21 kwi 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Świetny pomysl mialam z tulipanami w donicach

Ps niech żyje skromność w moim wykonaniu

Bardzo świetny pomysł, byle nie padły, ale naprawdę brakuje mi miejsca gdzie posadzić moje dobro.. i tak dużo wyrzuciłam Trudno, miesiac w doniczkach będzie byle jak.. potem wykopię przesuszę cebule i jesnienia posadzę tam gdzie mi sie wyspały inne tulipany.

Tu tulipanów nie posadzę przez kilka lat... wirus

Lek na całe zło czyli mój ogród 22:20, 21 kwi 2014

Do góry
Trochę wiosny z mojego ogrodu.

Mój 4 arowy azyl... 22:16, 21 kwi 2014

Do góry

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:11, 21 kwi 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)

Noooo z włosami od razu się zrobił przystojniak Fajnie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:07, 21 kwi 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
te listki zadecydowały, że zostałam przy zielonym

Absolutne cudo... i mówię tutaj tak o tulipanach jak i o fotkach... zatem chyba powinnam powiedzieć - absolutne cuda Izabelo wszystkiego dobrego na nadchodzące dni powszednie
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:46, 21 kwi 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Kochana.... powiedziałaś by wsadzić tulipany do Geirczusiowych donic.. i nie wytrzymałam... wieczorkiem je przekopałam Nie wiem czy przeżyją, ale.. nie miałam gdzie ich upchać.. wygląda to tragicznie... ale może sie podniosą i staną.
3 geirczusiowe to było mało.. wydarłam inne złomy z zasobów garażowych..

I nie patrz na taras.. upaćkałam strasznie, ale już posprzątane

Ale pięknie. Jeśli to jest takie mimochodem upychanie, to wyobrażam sobie jak wyglądają nie upchane.

A donice też fajne. Taka szarość z tym różem komponuje się rewelacyjnie.
Dwa ogrody 21:45, 21 kwi 2014

Do góry

szachownice marnie wychodzą mi na zdjęciach

liliowce ładnie ruszyły
Agnieszko z Jurajskiego, to te bukszpaniki, które sadziłam ubiegłej wiosny

W moim małym ogródeczku - Dorota 21:42, 21 kwi 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Rano oglądałam, i teraz też. Mój ulubiony ogród i pierwszy jaki znalazłam na Ogrodowisku

http://majawogrodzie.tvn.pl/206,Rododendronowe-krolestwo-odc-492,odcinek.html
Trzy jabłonie - marzenia o ogrodowym azylu 21:38, 21 kwi 2014

Do góry
Karolinek napisał(a)

Katkak, masz ciekawe pomysły, godne podpatrzenia. Jestem bardzo ciekawa tych ramek. Ja z kolei zawsze z plaży przywożę kamienie, czy to maleńkie, czy całkiem spore o ciekawym kształcie lub barwie. Mam ich już trochę Też kocham morze i chyba nigdy mi się nie znudzi. W sezonie mamy takie fajne miejsca z dala od tłumnych plaż, gdzie jeździmy z samego rana na śniadanie i w zasiegu wzroku nie ma nikogo... Ale się rozmarzyłam A masz jakiś ulubione miejsce nad naszym Bałtykiem?

Wiesz co, dwa razy byliśmy w Mikoszewie. Podobało mi się tam, plaża taka półdzika, bo jest tam rezerwat przyrody no i sporo bursztynów można było znaleźć i ślicznych patyczków właśnie. Dwa razy byliśmy też w Mielenku koło Mielna. Też fajnie, bo plaża wcale nie jakaś specjalnie zatłoczona w przeciwieństwie do Mielna, które jest zaledwie dwa i pół km dalej. Więc w Mielenku też było fajnie. Ostatnio natomiast byliśmy w Jantarze. Tam już tzw masówa. Na każdym kroku jakaś budka, opór ludzi i o dzikich plażach można było zapomnieć Ale za to blisko do Mikoszewa Lubimy bardzo zwiedzać, więc gdy pogoda była mało plażowa zwiedziliśmy trochę Gdańsk, Gdynię, Malbork (zamek i park dinozaurów), a wcześniej też katedrę we Fromborku, czy obóz zagłady w Sztutowie. Więc sporo miejsc nad Bałtykiem mamy jeszcze do odkrycia Co do kamyczków to najwięcej przywiozłam z Mielenka, ale jednak wolę patyki U siebie takich fajnych, zbielałych nie znajdę A to moja ulubiona ramka
Ogród cioci 21:33, 21 kwi 2014

Do góry
Gosia - pozdrawiam na koniec Świąt. Ja miałam świąteczną przerwę komputerową więc teraz mam znowu gigantyczne zaległości których pewnie u wszystkich nie nadrobię ale pooglądałam Wasze wydmuszki na drzewach, kolorowe kwiaty w ogrodzie, zabawy z dzieciakami i winko na ławeczce No i dzieło siostry. Wszystko piękne. A urzekł mnie ten tulipan. Buziaki Gosiu

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies