Zakochałam się w cisowych topiarach dlatego na wjeździe staną jeden strażnik na razie samotny i troszkę nie wyględny lecz przy odrobinie miłości nabierze wyrazu.
To miłe, Agato. Chyba nie żałujesz?
Widziałam pąki Twoich azalii, moje częściowo przemarznięte te z wysokich, niestety. Rododendrony i azalie japońskie to zatuszują. Pozdrawiam.
Kuklik. Zaraz zakwitną dzwonki karpackie i pachnące goździki.
Szałwia, trzmielina i dereń midwinter fire oraz polar bear czekają cierpliwie na swój czas i miejsce (trochę poczekają ponieważ koncepcje mi się zmieniają)
Bukszpany i jabłonki
Plan na jabłonki jest, zostaną rozpięte w szpaler stworzą ażurową przesłonę placu zabaw musze się tylko zastanowić czy wystraczą dwie, czy może zaszaleć i posadzić 5?
pierwsza fotka jest z 23.04.2013, widać mniej więcej co ile są sadzone trzmieliny
ta jest z przed kilku dni, nie mam innej porównawczej, trzmielina do cięcia jest ale nie mam kiedy się zabrać bo albo mam inne zajęcie albo pada...
tnę bardzo spontanicznie, nie mam terminów, widzę że wystaje to przycinam
Aniu,
bardzo cieszy taki widok. Elegancko to wszystko wyszło, a z ligustru będziesz bardzo zadowolona. Jak będziecie go regularnie ciąć to szybko się zagęści i będzie dla psa świetną barierą.
pozdrawiam