Jak wklejasz zdjęcia patrz gdzie jest kursor, jedno zdjęcie odzyskałam, brak było nawiasu i weszło, ale pierwsze zły kod się wkleił, brak kodu właściwie i dlatego zdjęcia nie było. Teraz masz 3 zdjęcia, poprosimy o więcej.
są to moje sadzonki z tamtego roku. Mają ok 10cm wysokości i górą są już rozkrzewione na 2 łodygi. Takie maluszki, ale z super korzeniami. Jakbym chciała żeby się stykały to musiałabym je chyba posadzić co 3 cm Chyba, że czekać jeszcze do jesieni aż podrosną i się rozkrzewią?
Zapraszam do lektury, będzie nasz ogród i jedna z realizacji - ogród z księżycową bramą.
Posłuchajcie wywiadu z red. Małgorzatą Szymczykiewicz i Aldoną Zakrzewską w radiu o tym co będzie w piśmie. Jest mowa m.in. o ogrodzie nie tylko bukszpanowym z lustrami
Dużo informacji o przemarznięciach roślin po zimie. Posłuchajcie pisząc posty Właśnie słucham
Danusiu urzekły mnie Twoje tulipany Przecudne są i takie eleganckie Proszę Cię o podpowiedź, czy aby uzyskać piękną niziutką obwódkę z bukszpanu wystarczy je sadzić co 15 cm?
Jak są w sklepie, to je ustaw żeby się stykały i zobaczysz ile na mb potrzeba i co ile cm sadzić. Wszystko zależy od wielkości tych bukszpanów i ich brył korzeniowych.
Ja też witam i dziękuję za tyle miłych słów pod moim adresem
Moja Kropka jest malutka i leciutka, nawet jak sie przeleci za obcym kotem to szkód nie narobi, ale ona wie... Nic nigdy nie napsociła, wszystko robi tak, jak my myślimy żeby robiła. Jest idealna, tylko nie przestaje szczekać jak się mówi : nie szczekaj! Ale to mogę jej wybaczyć.
Idealny piesek to skarb, ale niszczyciela chyba bym nie przebolała niestety, żal mi roślinek. Dałabym go na szkolenie. Są takie, żeby nie kopał, nie jadł roślin - przecież to mu może zaszkodzić
Dzięki za odpowiedź.
Jesteśmy już po szkoleniu.
Wrzuciłam dwa zdjęcia, ale chyba trudny temat ten mój ogódek, bo wszyscy zamilkli. A może Forumowicze wyruszyli na poszukiwanie wiosny? Pozdrawiam i nieśmiało się przypominam. Beata
Danuś, czy jak od pasychandry wezmę kłącza co mi poszły na boki, to z nich wyrosną sadzonki?? Pilnuję jej by mi rosła wąskim paskiem jako obrzeże i lubi sobie zmykac na boki... wiec takie wycięte kłącze urośnie?
Poczytałam o Twoim kłopocie Pod niskimi kulami z cisa kiepsko będą kule wyglądały, bo jak urosną to się zejdą z tymi na górze. Gdyby było choć trzy wyższe, nie muszą być jednakowe, ale są niskie trochę.
Ma być na minusie i tak jak mówiliście powyjmowałam hortensje z donic i w reklamówkach postawiłam do garażu. Jutro znowu wsadzę.
No - a jednak i uczeń może doradzić mistrzowi Ja hortensję schowałem, bo moja ilość mnie nie przeraża A tulipany w donicach dałem pod ścianę - najlepsze, że miałem poukładane kolorami, a teraz pomieszałem
Asiu, poradźcie się Rodziców, postepujcie tak, żeby n ie zamordować się spłatą. Tam też jest ogród
Danusiu właśnie z jednymi już rozmawialiśmy... Teraz jedziemy do moich... Zobaczymy...
Wybór jest chyba prosty... albo żyć dalej na swoim i męczyć się ze spłatą kredytu za który z odsetkami kupilibyśmy dwa mieszkania, albo sprzedać, spłacić sam kapitał i cieszyć się życiem za pieniążki które jeszcze zostaną tylko już nie na swoim....
Ma być na minusie i tak jak mówiliście powyjmowałam hortensje z donic i w reklamówkach postawiłam do garażu. Jutro znowu wsadzę.
No - a jednak i uczeń może doradzić mistrzowi Ja hortensję schowałem, bo moja ilość mnie nie przeraża A tulipany w donicach dałem pod ścianę - najlepsze, że miałem poukładane kolorami, a teraz pomieszałem