Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)
20:01, 12 kwi 2014
Ula no troche mi namieszałyście
ale... ale... i tak spróbuję Silver dollar dać w tamto miejsce- ba... nie spróbuję, już je przesadziłam...
Posadziłam też czyśćca od Ciebie pod conicą i czosnki i przywrotnika... z synem jeszcze ciut poszerzyliśmy tą rabatę... podzieliłam carexy... jak przekwitną floksy to je tam uporządkuję i dalej podziałam... uznałam że Limek tam nie dam... a w miejsca w które mi zostały - wymyśliłam dwie krzewuszki - jeszcze nie wiem jakie bo nie chciałabym żeby byly zbyt wielkie - muszę poszukać i budleję dawida - ostatnio widziałam taką kompaktową - Purple Emperor" tak wygląda http://kurowski.pl/pl/katalog-roslin/1/1/roslina/1000,buddleja-davidii-purple-emperor - co prawda należy ją osłonic na zimę, ale przyciąga motyle i owady i tego wlaśnie oczekuję
W takim razie ruszam do Kapiasa po trzmieliny - bo jak wysadziłam hortki to tam mam całkiem pusto... Nie wytrzymam z taką rabatą nie ma opcji
I bardzo Ci dziękuję za wizytę - niezmiernie się cieszę że byliscie - bateryjki mi się naładowały a było to już potrzebne... tylko... tylko... chyba nie zdążyłyśmy się nagadać

Dobrze że mamy blisko 
I pamiątkowe fotki - co prawda mało ale liczę na Gosię

W takim razie ruszam do Kapiasa po trzmieliny - bo jak wysadziłam hortki to tam mam całkiem pusto... Nie wytrzymam z taką rabatą nie ma opcji

I bardzo Ci dziękuję za wizytę - niezmiernie się cieszę że byliscie - bateryjki mi się naładowały a było to już potrzebne... tylko... tylko... chyba nie zdążyłyśmy się nagadać

I pamiątkowe fotki - co prawda mało ale liczę na Gosię