Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

agatanowa 11:37, 03 cze 2014

Kondzio napisał(a)
...niestety pogoda jest pod psem i znowu dzień zmarnowany bedzie

u nas też nędza na dworzu,,,,znaczy: polu hehe
Kondzio 11:41, 03 cze 2014

agatanowa napisał(a)

u nas też nędza na dworzu,,,,znaczy: polu hehe
no niestety mam juz takie tyły ze nie wiem jak sobie dam rady
MagdalenaK8 11:51, 03 cze 2014

Kondziu pospacerowałam, pooglądałam, jeszcze mi serducho bije z zachwytu...
Jednym słowem kcem do Twojego ogrodu .
Pozdrawiam i dziękuję za ogrom wrażeń .
Kondzio 11:52, 03 cze 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Kondziu pospacerowałam, pooglądałam, jeszcze mi serducho bije z zachwytu...
Jednym słowem kcem do Twojego ogrodu .
Pozdrawiam i dziękuję za ogrom wrażeń .
hi hi hi moze w przyszłym roku zrobie spotkanie zobaczymy jak to sie poukłada
Agania 12:37, 03 cze 2014

Zaległości mam ogromne, spóźnione imienikowe życzenia, spełnienia marzeń ......już dużo nadrobiłam
Kondzio napisał(a)

Pięknie twój ogród się zmienił, tyle roślin i gatunków, każdy kącik w ogrodzie masz tajemniczy i intrygujący, zdjęcia przecudne, nad oczkiem piękna obsada, wszystko wygląda naturalistycznie i jak najbardziej angielsko..........a klon wyjątkowy i najpiękniejszy

Kondziu, dzięki Twoim fotkom, poznałam dwa piękne ogrody, dziękuję za foto relację..........widzę, że Alinka wszędzie z Wami jeździ

Buziaki
Mirka 13:39, 03 cze 2014

O ty szczęściarzu jak Ci zazdroszczę tej wycieczki i odwiedzenia tych cudnych ogrodów z początku to myślałam że relacja foto z Anglii a tu u nas dziewczyny mają takie cudne ogrodu
Kondzio 15:12, 03 cze 2014

Agania napisał(a)
Zaległości mam ogromne, spóźnione imienikowe życzenia, spełnienia marzeń ......już dużo nadrobiłam

Pięknie twój ogród się zmienił, tyle roślin i gatunków, każdy kącik w ogrodzie masz tajemniczy i intrygujący, zdjęcia przecudne, nad oczkiem piękna obsada, wszystko wygląda naturalistycznie i jak najbardziej angielsko..........a klon wyjątkowy i najpiękniejszy

Kondziu, dzięki Twoim fotkom, poznałam dwa piękne ogrody, dziękuję za foto relację..........widzę, że Alinka wszędzie z Wami jeździ

Buziaki
dziekuje za pochwały i nie ma za co sam bylem pod wielkim wrażeniem tego ogrodu i sam nie wieże ze wnich byłem a z Alutka jeździmy gdzie możemy i kiedy ona ma czas hi hi hi
Kondzio 15:17, 03 cze 2014

Mirka napisał(a)
O ty szczęściarzu jak Ci zazdroszczę tej wycieczki i odwiedzenia tych cudnych ogrodów z początku to myślałam że relacja foto z Anglii a tu u nas dziewczyny mają takie cudne ogrodu
Mira wiesz to był dla nas wielkie szczęście napisała do nas Jasia czy jest aktualne z naszej strony chęć obejrzenia ogrodu u niej podała datę kiedy moze i moje zdziwienie było ze termin moich imienin i szczeka mi opadła i tak wyszło hi hi hi nie moge uwierzyć ze takie ogrody mogą być w Polsce i ze ja tam byłem hi hi hi
laurowisnia 15:33, 03 cze 2014

Dopiero obejrzałam relację z wizyty, ogrody bajkowe z ogromem roślinności, miałeś przepiękny prezent imieninowy.
an_tre 20:04, 03 cze 2014

Kondziu pięknie opisałeś pismem obrazkowym ogrody Jasi i Dzidki, cudownie się spacerowało podziwiam też twój ogród, jest pięknie
pozderki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies