Kondziu pospacerowałam, pooglądałam, jeszcze mi serducho bije z zachwytu...
Jednym słowem kcem do Twojego ogrodu .
Pozdrawiam i dziękuję za ogrom wrażeń .
Zaległości mam ogromne, spóźnione imienikowe życzenia, spełnienia marzeń ......już dużo nadrobiłam
Pięknie twój ogród się zmienił, tyle roślin i gatunków, każdy kącik w ogrodzie masz tajemniczy i intrygujący, zdjęcia przecudne, nad oczkiem piękna obsada, wszystko wygląda naturalistycznie i jak najbardziej angielsko..........a klon wyjątkowy i najpiękniejszy
Kondziu, dzięki Twoim fotkom, poznałam dwa piękne ogrody, dziękuję za foto relację..........widzę, że Alinka wszędzie z Wami jeździ
O ty szczęściarzu jak Ci zazdroszczę tej wycieczki i odwiedzenia tych cudnych ogrodów z początku to myślałam że relacja foto z Anglii a tu u nas dziewczyny mają takie cudne ogrodu
dziekuje za pochwały i nie ma za co sam bylem pod wielkim wrażeniem tego ogrodu i sam nie wieże ze wnich byłem a z Alutka jeździmy gdzie możemy i kiedy ona ma czas hi hi hi
Mira wiesz to był dla nas wielkie szczęście napisała do nas Jasia czy jest aktualne z naszej strony chęć obejrzenia ogrodu u niej podała datę kiedy moze i moje zdziwienie było ze termin moich imienin i szczeka mi opadła i tak wyszło hi hi hi nie moge uwierzyć ze takie ogrody mogą być w Polsce i ze ja tam byłem hi hi hi