Czyli pisz wymaluj sytuacja podobna jak u nas.
Nasze palenisko wygląda tak
a jak wędzi okłada boki i jest tak
Życzę smacznego i miłej niedzieli.
p.s. o na chwilę wyszło słońce ale wiatr wieje i wszystkim miota - duje
Znów inny awatar... a Ty wiesz jaki chcę!!!!!!!!!!!!!!!!
I widać jak sie pnącze mocno okręca na pergoli...
Doktoryzuję sie z moich glicynii.. i jedną mam chińską, a drugą kwiecistą.
Kwiecista (ta na foto) to albo Honbeni albo Ludwik Lawin... jedna i druga odmiana dostępna w Polsce, ale foto w zależności od szkółki różni się bardzo... i sam diabeł nie dojdzie co mam.... potrzeba fachowca.
Iwonka -----oooooo pierwsza seta Gratulacje .Fajna skrzynia zakupy chyba na rozsadę i ból głowy ---gdzie to wsadzić ?????Pozrawiam i lecę Tak dziwnie zrobine zdjęcie ale kwiatuchy dla Ciebie
U mnie na razie brak deszczu, ale do czasu
dla Ciebie zimozielona choina kanadyjska jeddeloh z nowymi przyrostami
i ładnie im w towarzystwie seledynowych żurawek, które niedługo zakwitną
Asiu współczuję pogody w końcu niedziela i mogłoby być ładnie ,u nas chociaż nie pada ,ale jest wietrznie .Asiu mój M sam pekluje i wędzi ,mamy grilla i M go trochę usprawnił i dodatkowo spełnia rolę wędzarni ,wstawię zdjęcia u siebie po uwędzeniu szynek
U Ciebie również smakowicie to wygląda
A teraz chciałam Wam pokazać kilka fotek z ogrodu mojej Mamy Tak samo jak my kocha ogród i jest jej potrzebny do życia w jakiś sposób No i Ogrodowisko zna z moich opowieści. A teraz kwitną u nie rh i azalie
zacznę od wielkiego buksa
ten rodek ma ponad 30 lat i rośnie w pełnym słońcu - z tym że przy wodzie...
Wczoraj dużo zrobiłam, został tylko 1m
w nocy odcierpiałam przepracowanie rąk.
Za to dziś przynoszę fotki z mojego niedoszłego ogrodu
Variegatus na południowej rabacie rośnie i już zaczyna cieszyć oko swoim blaskiem
Zebrinius stoi w miejscu
ładny jest Ice Fountain- muszę go przenieść na rabatę, bo jest w przechowalniku od jesieni