o dekoracjach na stół będę myślała jak już będzie wianek ....te na zdjęciach to tymczasowy temat, bo szczyt stołu jest wolny....odjadą w inną, "szklaną" część domu..gdzie czekają na nich inni "metalowi bracia" ;D
Wianek będzie pasował idealnie do tych Twoich dekoracji Tylko napisz mi adres kochana Pudło i folię bąbelkową już mam No i wianek już prawie, prawie skończony, ale pokażę, jak będzie gotowy
Irenko - piekny wianek od Danusi. a Tobie inspiracji nie brakuje, godziny nocne to mi znane z bezsenności.
nie wiem czy w domu mnie strasza, że ma przyjść brat ksawerego ja nie słyszałam. dzis w nocy gorzej u mnie wiało jak przedwczoraj. . przez kratki wentylacyjne wiatr chodził po domu. bałam sie ze moze okno wywaliło na strychu.
na zewnatrz nic nie ubiore, ale zobaczyłam u Ciebie hori, mam czerwony spray i jedna reka pójdej spryskam
kwitostany, moze sie uda. macham.
Co jeden to piękniejszy Nawet ja oportunistka aż za okno wyjrzałam za gałązkami
A Malkul głupie żarty sobie stroi z nas.. że jej wianek ukradli.. zołza jedna... tak mnie wystraszyć.. chyba pierwsza bym się popłakała z żalu.. Jest śliczny i do Gosi pasuje jak z kompletu..
Ja to se co najwyżej kupię wianek... ale pistolet do kleju chyba mam na wyposażeniu chałupy.. listy mieliśmy poprzyklejać.. 4 lata temu.. i jakoś tak nie przyklejone..
haa jakieś same bez zasłonowe czy co ? u mnie zimą M światło na tarasie świeci i odsłania żaluzję, by dom 'przedłużyć' tak że pół wsi sąsiedzkiej (nie wspominając sąsiadów z naprzeciwka) może widzieć jak siedzę z nogami na ławie .
wyczytałam ładny wianek, szukam, szukam i NIC nie widzę