...pomijając że zżerają lilie to ładne są, prawda ?
i jakie kochliwe...to kolejne "żyjątka" złapane przez mnie na gorącym uczynku
...wcześniej były biedronki
parocja perska ... !!! ... ja zwariuje ... wynorać takie cudo ...
i koniecznie ale to koniecznie musisz wyjaśnić Kazimierzowi zwanemu pieszczotliwie Kazkiem , że w ogrodzie gdzy rzecz dzieje się w oddalonym od tętniącego życiem rynku to nie mówi się o "zadupiu" tylko o urokliwym zakątku !!! ... no to sobie wyjaśniliśmy
A ja myślałem, że to to musi być jakaś fragrant, bo takie dwa były typy, sugestie ze szkółki ? . Aureomarginata nie pachnie, no i zupełnie inne kwiaty także będzie wszystko wiadomo jeszcze w czerwcu-lipcu.
Pozdrawiam,
Piotr
Jak już piszę . Ciekawe rzeczy dzieją się już z "June"...
a to moje ostatnie zakupy. jak wpadłam do szkólki to nie wiedziałamna co się rzucić najpierw : żurawki citronellki, trawka red baron, stipa, przywrotniki i szałwia omszona. Dodatkowo kilka zadarniających roslinek, żdeby zatrzymać korę na rabatach.
Może tu ktoś mi podpowie co dosadzić do tej rabaty. Zastanawiałam się nad czymś na pniu, ale ostatnio tak sobie pomyślałam, że fajnie jakby coś zimozielonego tu rosło, może jakiś wolno rosnący świerk?
witaj po długiej przerwie! U Ciebie jak zwykle same cudowności, zmiany, nowości. Czytam sobie wolniutko, ale nie mogłam znaleźć informacji na temat tych mini doniczek. Kupowałaś je w PL? Przesyłka z roślinkami masakra! Że też ktoś może być tak pozbawiony wyobraźni!