Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Madzenka 06:27, 27 maj 2014

ana_art napisał(a)
Frontowe stożki w nowej odslonie

Czy przyciełaś mocno runiankę czy jest u Ciebie taka zawarta i niska?
Madzenka 06:31, 27 maj 2014

Pieknie gęsty zrobił się Twój ogród. Ciekawe czy Nowa Zembala za rok będzie dużo większa. Porównamy
nicol21 06:56, 27 maj 2014

ana_art napisał(a)
Frontowe stożki w nowej odslonie

ana, ale Ci się żarówka w ogrodzie zaświeciła! Super ten jasny kolorek, bardzo przyciąga uwagę. Ogród piękny jak zawsze!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Zeta 08:25, 27 maj 2014

No superaśne te stożki ....ahhhh pozazdrościć.....żurawkę zapisałam bo mnie się tez podoba.....
Selly 08:32, 27 maj 2014

ana_art napisał(a)
I taką róże mam międzyinnymi w donicy

Powiedz , czy te kwiaty przy róży , rosną wszystkie razem tej samej donicy co róża, czy też rosną sobie każdy w swojej osobnej doniczce a tylko te doniczki stoją na wierzchu tej wielkiej donicy ?
Nie wiem , jak to rozwiązać u siebie. Miałam podobny pomysły na różę na pniu, ale jak postawiłam przy niej doniczki z surfiniami, to niezbyt to u mnie wygląda, bo wystają czarne przemysłowe doniczki, w których rosną surfinie
agam 08:55, 27 maj 2014

Aneta moje Zebrinusy też całe zielone, ale znalazłam info że one tak mają pasków dostaną w terminie późniejszym, jak więcej słoneczka dostaną.
ana_art 09:28, 27 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Czy przyciełaś mocno runiankę czy jest u Ciebie taka zawarta i niska?
nie przycinam jej, raczej ona taka niska, chociaż mam ze dwa krzaczki którym obiecałam przyciąć czuprynę
ana_art 09:29, 27 maj 2014

nicol21 napisał(a)

ana, ale Ci się żarówka w ogrodzie zaświeciła! Super ten jasny kolorek, bardzo przyciąga uwagę. Ogród piękny jak zawsze!!
masz rację oregano niczym żarówka, trochę je słońce przypala ale wystarczy przyciąć i znowu jest ładnie

Selly napisał(a)

Powiedz , czy te kwiaty przy róży , rosną wszystkie razem tej samej donicy co róża, czy też rosną sobie każdy w swojej osobnej doniczce a tylko te doniczki stoją na wierzchu tej wielkiej donicy ?
Nie wiem , jak to rozwiązać u siebie. Miałam podobny pomysły na różę na pniu, ale jak postawiłam przy niej doniczki z surfiniami, to niezbyt to u mnie wygląda, bo wystają czarne przemysłowe doniczki, w których rosną surfinie

donica jest duża ma 58cm średnicy, wszystkie rośliny są wkopane w ziemię, mam tam róże, kosmosy i surfinie

agam napisał(a)
Aneta moje Zebrinusy też całe zielone, ale znalazłam info że one tak mają pasków dostaną w terminie późniejszym, jak więcej słoneczka dostaną.

a to ciekawe bo zebrinusy i giraffe są moimi pierwszymi trawami, mam je już 3 lata i jakoś nie przypominam sobie by miały kiedyś taki kolor....