Teraz końcowy post - dedykuję go Danusi
Naszą uwagę jeszcze przed wejściem na halę przyciągnęły nasze ulubione rośliny - cisy i bukszpany
Mieli piękne rzeźby
Tu piękny bonsai z cisa
Czy adres szkółki wzięliście? Sylwia się zaopatrzy
1100 za ten bonsai to tanio
Już Sylwia później odgadła - sama kula z cisa na pniu kosztowała 1100. To na pewno dużo drożej, ale nie zerknęliśmy.
Adresu chyba nie wzięła, bo nikogo przy tym nie widziałem
Jeju,,,ale wysoki, pasuje jak ulał na kierownika kontraktu albo architekta krajobrazu, ucz się Sebciu, ucz...
Tak sobie Ciebie wyobrażałam. Święto Jabłoni było deszczowe, że też nie zostało odwołane
Bardzo żałuję
Nadal jest okazja do poznania
A te kierunki coraz bardziej mnie kręcą
ło matko")ale poszalałaśTy mnie tam naszczep tych cudeniek i podeślij trochę, albo przywieź lepiejkiedy nad morze zawitasz
Sebka nie poznałabym, Ciebie zresztą też, na każdym zdjęciu inaczej wyglądaszpokaż całość zakupów jak masz fotkę
Wiesz Boguś, że to chyba Sylwia nawet mnie pierwsza poznała - nie było źle
To w bagażniku to jest wszystko + 2 róże z tyłu na siedzeniach
A ja mogę tylko powiedzieć, że połaczyłam się telef. z Sylwią w momencie spotkania Sebka i porozmawiałam przez tel. Z Sebkiem też Ale radochę sobie uczyniłam
Naszą uwagę jeszcze przed wejściem na halę przyciągnęły nasze ulubione rośliny - cisy i bukszpany
Mieli piękne rzeźby
Tu piękny bonsai z cisa
Już Sylwia później odgadła - sama kula z cisa na pniu kosztowała 1100. To na pewno dużo drożej, ale nie zerknęliśmy.
Adresu chyba nie wzięła, bo nikogo przy tym nie widziałem
ło matko")ale poszalałaśTy mnie tam naszczep tych cudeniek i podeślij trochę, albo przywieź lepiejkiedy nad morze zawitasz
Sebka nie poznałabym, Ciebie zresztą też, na każdym zdjęciu inaczej wyglądaszpokaż całość zakupów jak masz fotkę
Wiesz Boguś, że to chyba Sylwia nawet mnie pierwsza poznała - nie było źle
To w bagażniku to jest wszystko + 2 róże z tyłu na siedzeniach
A ja mogę tylko powiedzieć, że połaczyłam się telef. z Sylwią w momencie spotkania Sebka i porozmawiałam przez tel. Z Sebkiem też Ale radochę sobie uczyniłam
Mieli piękne rzeźby
Tu piękny bonsai z cisa
Sylwia z tego co pamiętam strzelała na niego 400 zł - niestety 1100
Dalej stoisko nie tylko bukszpanowe
Moją największą uwagę przyciągnęła ta kula o pięknych listkach
Tutaj piękne stożki
A właśnie Boguś - co jemy ?
Mam batonika - jeszcze w całości
ja po obiadku, piję kawkę na tarasiku i jem wczoraj upichcone ciacho, jedną ręką bujam Antona a druga jestem na Ogrodowiskureszta wybyła ostałam sie ja i moi maleńcy chłopcy:Anton i Szymobaj śpią
Może pamiętacie mojego bluszcza kupionego prawie 2 tygodnie temu. Nie wiedziałem co z nim zrobić, więc dałem go ku hortensji. Wyszło nawet fajne połączenie, a kilka pędów bluszczu wisi do samej ziemi