Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Sebek 14:23, 08 maj 2011

Bogda napisał(a)

SYlwia to mamy te same słabości - kwiaty i porecelanę Szukam teraz dwóch filiżanek do herbaty.... ale takich większych i cienkich, a co udaje mi się jakiś fajny motyw złapac to wszystko ta porcelana grubaśna

Ja też szukam dwóch filiżanek, dla mnie i córeczki!tak sobie będziemy pić herbatkę Mama z Córką!fajnie, co?

Iście królewskie herbatki jak u Elisabeth
Matka 14:28, 08 maj 2011

Sebek napisał(a)

SYlwia to mamy te same słabości - kwiaty i porecelanę Szukam teraz dwóch filiżanek do herbaty.... ale takich większych i cienkich, a co udaje mi się jakiś fajny motyw złapac to wszystko ta porcelana grubaśna

Ja też szukam dwóch filiżanek, dla mnie i córeczki!tak sobie będziemy pić herbatkę Mama z Córką!fajnie, co?

Iście królewskie herbatki jak u Elisabeth

tak, tylko, że u Elki są pewnie z tradycjami
Sebek 14:30, 08 maj 2011

A jakże - obowiązkowo o 15 zawsze herbata. I się wszyscy do tego stosują. Erlgrejowa
Matka 14:42, 08 maj 2011

o 17tej
5 o'clock tea
Joanka 14:47, 08 maj 2011

Sebek 14:53, 08 maj 2011

Bogda napisał(a)
o 17tej
5 o'clock tea

Czywiście
Gardenarium 16:49, 08 maj 2011

Syla napisał(a)
I żeby nie było , proszę jaki Dżentelmen - niesie moje zakupy , nasza gwiazdka ogrodowiskowa w kilku odsłonach

Jeju,,,ale wysoki, pasuje jak ulał na kierownika kontraktu albo architekta krajobrazu, ucz się Sebciu, ucz...
Tak sobie Ciebie wyobrażałam. Święto Jabłoni było deszczowe, że też nie zostało odwołane
Bardzo żałuję

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:51, 08 maj 2011

Sebek napisał(a)

Jaka ładna babka

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:52, 08 maj 2011

Syla napisał(a)

Ślicznie to wygląda

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:55, 08 maj 2011

Sebek napisał(a)

ło matko")ale poszalałaśTy mnie tam naszczep tych cudeniek i podeślij trochę, albo przywieź lepiejkiedy nad morze zawitasz

Sebka nie poznałabym, Ciebie zresztą też, na każdym zdjęciu inaczej wyglądaszpokaż całość zakupów jak masz fotkę

Wiesz Boguś, że to chyba Sylwia nawet mnie pierwsza poznała - nie było źle
To w bagażniku to jest wszystko + 2 róże z tyłu na siedzeniach

A ja mogę tylko powiedzieć, że połaczyłam się telef. z Sylwią w momencie spotkania Sebka i porozmawiałam przez tel. Z Sebkiem też Ale radochę sobie uczyniłam

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies