SYlwia to mamy te same słabości - kwiaty i porecelanę Szukam teraz dwóch filiżanek do herbaty.... ale takich większych i cienkich, a co udaje mi się jakiś fajny motyw złapac to wszystko ta porcelana grubaśna
Ja też szukam dwóch filiżanek, dla mnie i córeczki!tak sobie będziemy pić herbatkę Mama z Córką!fajnie, co?
I żeby nie było , proszę jaki Dżentelmen - niesie moje zakupy , nasza gwiazdka ogrodowiskowa w kilku odsłonach
Jeju,,,ale wysoki, pasuje jak ulał na kierownika kontraktu albo architekta krajobrazu, ucz się Sebciu, ucz...
Tak sobie Ciebie wyobrażałam. Święto Jabłoni było deszczowe, że też nie zostało odwołane
Bardzo żałuję
ło matko")ale poszalałaśTy mnie tam naszczep tych cudeniek i podeślij trochę, albo przywieź lepiejkiedy nad morze zawitasz
Sebka nie poznałabym, Ciebie zresztą też, na każdym zdjęciu inaczej wyglądaszpokaż całość zakupów jak masz fotkę
Wiesz Boguś, że to chyba Sylwia nawet mnie pierwsza poznała - nie było źle
To w bagażniku to jest wszystko + 2 róże z tyłu na siedzeniach
A ja mogę tylko powiedzieć, że połaczyłam się telef. z Sylwią w momencie spotkania Sebka i porozmawiałam przez tel. Z Sebkiem też Ale radochę sobie uczyniłam