SYlwia to mamy te same słabości - kwiaty i porecelanę Szukam teraz dwóch filiżanek do herbaty.... ale takich większych i cienkich, a co udaje mi się jakiś fajny motyw złapac to wszystko ta porcelana grubaśna
Ja też szukam dwóch filiżanek, dla mnie i córeczki!tak sobie będziemy pić herbatkę Mama z Córką!fajnie, co?
Danusiu, mam pytanie o Twoje zawijasy bukszpanowe: co zwykle sadzisz w środku zawijaska, wokół pnia? Czy wybierasz rośliny skalniakowe? Może jakiś karmnik ościsty? Może jakieś małe trawki? Może jakąś skalnicę, małe floksy, goździki?
A ja wstałem o 7.15. U mnie rankiem padał deszcz no i jest zimno - gdzie te ciepłe majowe dni?
Niby się cieszę, bo podlało mi roślinki, ale wolałbym słoneczko.
u mnie od wczoraj znowu jest tak jakbyś chciał słonko, ciepło, tylko suuuuuucho, ale temu mogę zaradzić - wieczorem podlewanie
Co jemy dzisiaj?ja wcinam urodzinowego torcika!mniami walczę z Antonem bo spać nie chciał-musiałam od sąsiadów wrócić do domu z Nim-a tam grillują z reszt a sasiadówtaka sąsiedzka nasiadówka-grillówka(pierwsza i oby nie ostatnia!)
Jak jeszcze byłem to jadłem cieniutko pokrojone ziemniaki z dodatkiem sera i cebuli - czytaj chipsy
Fajnie macie z tym grillowaniem - u mnie niestety za zimno, bo mokro to pod altanką nie ma