Grzebiuszka ziemna
15:27, 11 sie 2022
No tak, fajne rodzinne historie, a ciocia mojego męża na myśl wyprowadzki na stałe na wieś - "A jak tam pogotowie do was dojedzie?"

Agatko rogal z drona 300 m? Pokaż proszę tutaj
Sylwio dziękuję, będę krzyczeć jakby co, na razie dzięki hydraulikowi przeniosłam kran od ściany domu na skraj chodnika i mam zamiar taki ceglany cokolik postawić do przymocowania kranu dla urody
jaka szerokość tego łóżka? Może zrób zdjęcie, zobaczymy jak wygląda. Tu podpórko-drabinka u Grażynki, wykorzystała stelaż:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/8545-w-ogrodku-emerytki?page=800
u kogoś widziałam dół łóżka ze sprężynami jako fajna podporę pod clematisy
U siebie mam wycięte z metalowego łóżka a właściwie leżaka i pomalowane podpory pod rośliny. Pan od remontu odciął dół na ostro, żeby łatwo wchodziły w ziemię, tu się sprawdza bo podtrzymuje dużą kępę liści od kosaćców syberyjskich, a liscie jeszcze całkiem zielone:
kilka pomysłów z moich zbiorów głównie z Pinteresta:
a to chyba z Green Canoe:
gąbkę na metry na All.... więcej niż 5 cm najlepiej 10 cm, obszyć i super siedziska ogrodowe

Agatko rogal z drona 300 m? Pokaż proszę tutaj
Sylwio dziękuję, będę krzyczeć jakby co, na razie dzięki hydraulikowi przeniosłam kran od ściany domu na skraj chodnika i mam zamiar taki ceglany cokolik postawić do przymocowania kranu dla urody

jaka szerokość tego łóżka? Może zrób zdjęcie, zobaczymy jak wygląda. Tu podpórko-drabinka u Grażynki, wykorzystała stelaż:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/8545-w-ogrodku-emerytki?page=800
u kogoś widziałam dół łóżka ze sprężynami jako fajna podporę pod clematisy

U siebie mam wycięte z metalowego łóżka a właściwie leżaka i pomalowane podpory pod rośliny. Pan od remontu odciął dół na ostro, żeby łatwo wchodziły w ziemię, tu się sprawdza bo podtrzymuje dużą kępę liści od kosaćców syberyjskich, a liscie jeszcze całkiem zielone:
kilka pomysłów z moich zbiorów głównie z Pinteresta:

a to chyba z Green Canoe:

gąbkę na metry na All.... więcej niż 5 cm najlepiej 10 cm, obszyć i super siedziska ogrodowe