Hej Madziu dzięki kochana o widzisz wszędzie to samo zbieramy wodę ogród nadrobi sobie może stawy jeziora się napełnią to jedyna pociecha siedzimy czekamy
Trzy razy czytałam post o "mleczyku i koniczynce dla Agamy córci", bo nijak nie mogłam zrozumieć, czy Agama to córcia, odmiana mleczyka (oczywiście ogrodowa )
Pierwszy raz słyszę o takim zwierzątku. Śliczna jest.
A ciemierniki masz piękne.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Jaka fajna menażeria też miałam 2 żółwie w odrębnym czasie, żółw grecki Kuba (mój syn odziedziczył po nim imię ) żył z 17 lat, a mój mąż wniósł go do spadku do naszego małżeństwa
Drugi to żółw czerwonolicy, latem mieszkał w oczku, aż któregoś dnia zniknął. Podejrzenie padło na kuny.
Haaa Tess sory bardzo super że ci się podoba
zwierzaczek córci- Agama brodata orange
wiadomo zwierzaczek córci ale my pomagamy
Dziękuję ciemierniki machają
O widzisz Bożenko kochamy przyrodę i zwierzaki egzotyczne 17 lat to sporo , żółwie to wędrowniczki nie oglądają się za siebie i są dość mocne i nie do zdarcia u nas też przetrwają nawet zimę może być że gdzieś w dziurce zimuje i wyjdzie sobie niedługo
Mini zoo świetne, u nas wszystko futrzaste .pogoda widzę że podobna do Twojej , choć teraz zaczął podać deszcz że chlapa jeszcze większą będzie ehh, już tak chce słoneczka