W sumie to Asiu nie kręce nosem na ochłodzenie, dwa ostatnie dni przerabiałam dwie rabaty od frontu i natyrałam się trochę przy wysadzaniu kilkuletnich... dziś obiecałam sobie, że nic nie robię w ogrodzie, więc pogoda mi na rękę
dom na świeta dziś ogarniam - balustrady, lampy, ściany myję
Basiu u mnie na osiedlu drogi gruntowe więc jak auto przejedzie to zadyma na maksa... no niech kapnie troszkę wszyscy się ucieszą, a roślinki najbardziej
Ojej dzięki moje mają 3 lata - kupiłam ok.5m ale dośc cienkie badylki, co roku cieliśmy górę, aby zagęścić korony no i pnie przez te 3 lata sporo przybrały na objętości
A dzieci... swoich nie masz to nie widział, jakie urocze minki potrafią mieć dzieciaczki złapane na gorącym uczynku (czyt. przy malowaniu kanapy) lub umorusane także nie tylko kiedy śpią
Gosiu piekna markiza, bardzo ładnie wkomponowała się w bryłę domu.... niezmiennie zachwycam się Twoim taraasem - olejowaliście w tym sezonie dechy? takie "soczyste" no i mebelki piękne, podziwiam od dawna
ps. Dojrzałam minidoniczki, że obsadzone... pamiętam, że gdybałaś co do nich i na czym staneło?
Magiczne gąbki i ja polecam... pięknie zmywa malunki dzieci ze ścian i nie tylko wszelkie łapki, tłuste plamy, kiedyś syn ciężką zabawką rzucił i na ścianie została rysa z farbą od zabawki... kilka lat tak pięknie zdobiła ścianę tylko magiczna dała radę (wgłębienie zostało ale kolor zszedł) ekoskórę też ogarnie, gorzej z kanapa skórzaną. Córa kiedyś mi zrobiła arcydzieło długopisem na caaaałej długości narożnika - ale tu dał radę lakier do włosów