biały czarny i miedź może kapnie się złoto ale to plan a wyjdzie pewno w trakcie no i zielony ale to oczywiste
fajowe wspominki zobacz jeszcze miesiąc z kawałkiem i święta
Cudne, bardzo podoba mi się stół wigilijny i stroik z 2012 . A i sernik z dekoracją
Stroiki cudowne. W moim stulu najbardziej ten pierwszy. Uwielbiam takie. Ale odzywam się z innym pytaniem. Wypatrzyłam u Ciebie stolik w kolorze dębowym. On się rozkłada? Napisałabys mi cos więcej o nim i czy można go gdzieś kupić?
Kurcze dlaczego mało kto lubi lodówki w zabudowie?jak ja taką "muszę" wsadzić...
też wsadzę jak mi obecna wolnostojąca padnie i skoro taka wystarcza to nie rozumiem dlaczego pod zabudowę są małe ?
A będziesz kolorować?
będziesz się kłujać? PS. nie widziałam na zywo tego na ręce ...musisz pamietać nastepnym razem żeby mi go pokazac koniecznie! taki ____love___ pamietam chyba ze cos pokręciłam
Kurczę, miałam nadzieję, że powiesz, że raz na 3 lata, albo coś ....
mało zdjęć? Bo robione z okna z domu. Na dworze w weekend byłam, ale w roli pomocika mistrza-M. stawia wiatę garażową, ja stoję z młotkiem, podaję gwoździe, szukam gdzie posiał miarkę, podnoszę poziomicę, chowam wkrętarki kiedy pada, wyjmuję, kiedy przestaje. Dziękuję za miłe słowa dziewczyny- zawsze są jak jasne promyki. Fajnie z Wami być
pracuję nad wnętrzem To czekam linka jak już wypracujesz . Ja tez pracuje nad wnętrzem, ale im dłużej na to patrzę, tym mniej mi się podoba :/ my mamy termodrewno, jest jak na razie idealne. ale raz w roku mąż poświęca jedne dzionek na przeszlifowanie pomalowanie na nowo dla odświeżenia koloru i zabezpieczenie drewna
znowu mnie czarujesz
tatuaże oglądam https://pl.pinterest.com/pin/489696159466570291/