Ogrodnik Mimo Woli cd
21:29, 16 kwi 2014
Mirella, Mirka - moja werbena stała i stała, a potem ruszyła jak szalona.. weźmiesz podzielisz na kępki i posadzisz.. ja swoją posiałam w małych pojemniczkach, jak było więcej w jednej to łamałam i dzieliłam... nie bawiłam sie w pikowanie po jednej. A w tym roku mam co dziesiąty pojemnik.... jedna siewka. Ot... i tak to jest...
Za to pierwsze patyki hortek maja korzenie.. te w wodzie, bo do tych z ziemi nie zaglądam
A dziś upierdutałam choinkę.. i nie wiem czy przeżyje.. szanse ma małe... szkoda by było, bo to Białobok.. rośnie u mnie 5 lat.. ale źle posadzony.. potem jeszcze gorzej byłoby przesadzić... wykopałam setki cebulowych.. troche szkoda, bo szanse że przeżyją są małe..
To część cebulek, reszta luzem na rabacie rzucona....
Świerk posadzony.. fotek brak.
Za to pierwsze patyki hortek maja korzenie.. te w wodzie, bo do tych z ziemi nie zaglądam
A dziś upierdutałam choinkę.. i nie wiem czy przeżyje.. szanse ma małe... szkoda by było, bo to Białobok.. rośnie u mnie 5 lat.. ale źle posadzony.. potem jeszcze gorzej byłoby przesadzić... wykopałam setki cebulowych.. troche szkoda, bo szanse że przeżyją są małe..
To część cebulek, reszta luzem na rabacie rzucona....
Świerk posadzony.. fotek brak.